سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سالاد چچن ترکیه‌ای یک سالاد ماکارونی مخصوص و خوشمزه + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه سالاد چچن ترکیه‌ای را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از انواع خوشمزه و پرطرفدار پیش غذا و سالاد در دنیا سالاد چچن ترکیه‌ای است. یک سالاد مرغ ترکیه‌ای خوشمزه و مقوی که به خصوص در روز‌های گرم تابستان یک وعده غذایی مقوی و خوشمزه و خنک به شمار می‌رود. سالاد چچن ترکیه یک سالاد مرغ و ماکارونی خوشمزه برای میز مهمانی و تولد و حتی میز سلف سرویس مراسم عروسی و رستوران هم محسوب می‌شود.


مواد لازم برای ۶ نفر یا ۸ نفر

سینه مرغ: ۱ عدد

خیارشور نگینی خرد شده: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

کنسرو ذرت: ۱ عدد

ماکارونی فرمی پخته و آبکش شده: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

کاهو: ۱ عدد کوچک

پیازچه یا پیاز قرمز: ۱ عدد کوچک و نگینی خرد شده (اختیاری)

ماست یونانی یا چکیده: ۱ و نیم لیوان فرانسوی دسته‌دار

سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری

شوید تازه و ساطوری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

پودر سیر: ۱ قاشق غذاخوری

نعناع خشک: ½ قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم


طرز تهیه

طرز تهیه سالاد چچن ترکیه‌ای که در واقع یک سالاد ماکارونی و مرغ ساده و لذیذ است، بسیار آسان است. یک پیش غذای مشهور ترکیه‌ای و احتمالا با ریشه روسی و چچنی که ارج و قربی به اندازه سالاد سزار نزد ترک‌ها دارد. مرغ را با پیاز و ادویه بپزید (می‌توانید مرغ را به صورت گریل هم آماده کنید). وقتی مرغ پخت صبر کنید تا سرد شود و سپس ریش ریش یا نگینی خرد کنید. ماکارونی را هم بپزید و آبکش کنید (اگر می‌خواهید سالاد چچن را رژیمی‌تر درست کنید می‌توانید ماکارونی را هم حذف کنید).

سپس مرغ خرد یا ریش شده را با ماکارونی پخته، کاهو خرد شده و سایر مواد ترکیب کنید. به جای ذرت از نخود فرنگی هم می‌توانید استفاده کنید. ماست یونانی یا چکیده و سس مایونز را هم اضافه کرده و نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و نعناع خشک را هم در سالاد بریزید. در صورت تمایل روی سالاد را با گوجه گیلاسی تزیین کنید.

تمام مواد را خوب هم بزنید. سالاد چچن را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا بهتر مزه‌دار شود. سالاد چچن یک سالاد مرغ و ماکارونی مخصوص و در عین حال ساده و خوشمزه است. این پیش غذا را می‌توانید با نان تست و یا حتی به عنوان غذای اصلی شام و ناهار سرو کنید. اگر می‌خواهید یک سالاد ماکارونی و مرغ سالم و رژیمی داشته باشید می‌توانید سس مایونز را حذف کنید. در ترکیب این سالاد ماکارونی از انواع ژامبون و کالباس و سوسیس هم می‌توانید استفاده کنید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
فاطمه
۰۰:۵۶ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
با سلام، لطفا ماکارونی ترکیه ایی البته رستورانیشو آموزش بدید ما چند بار رفتیم خیلی ماکارونی های خوشمزه ای دارند و جالب اینجاست به غیر از فلفل قرمز هیچی معلوم نیست فکر کنم سس مخصوص داره
الی
۲۳:۲۹ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
من خودم قبلا اینو اختراع کرده بودم
اعظم
۱۳:۰۸ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
سلام....لطفا طرز تهیه فسنجان با مرغ را آموزش بدید