محمودزاده ادامه داد: این تخلفات در بخشهای مختلف مدیریت شهری همانند تغییر کاربری اراضی مختلف، تفکیک غیرقانونی اراضی، تبدیل فضاهای سبز به مسکونی و غیره بود که این مسئله سبب شد کمیسیون شوراهای مجلس وارد کار شوند و تیمی از این کمیسیون در آن زمان به مهاباد اعزام شدند.
او تصریح کرد: پس از آن بازرسان کل کشور تیمی را به مهاباد اعزام و یک هفته در این شهر مستقر شدند تا براساس گزارشات تیم کمیسیون شوراها در مجلس، به موضوع رسیدگی کنند.
بیشتر بخوانید
نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی افزود: پیگیریهای مستمر قوه قضاییه و وزارت اطلاعات در خصوص پیگیری گزارشهای مردمی سبب شد که در نهایت ۷ نفر از پرسنل شهرداری مهاباد و ۵ نفر از اعضای شورای شهر به اتهام فساد مالی دستگیر شوند.
محمود زاده بیان کرد: به همت رئیس قوه قضاییه و دستور این قوه برای مبارزه با فساد اداری بود که در نهایت منجر به پیگیری وزارت اطلاعات و بازداشت عواملی در شورا و شهرداری مهاباد شد.
او گفت: البته این نظارت و پیگیری سلامت و شفافیت اداری تنها مختص شهرداری و شورا نیست بلکه همه ادارات و ارگانهای دولتی تحت نظارت هستند و در جهت تحقق عدالت و سلامت اداری لازم است عملکرد همه دستگاههای اداری بررسی و پیگیری شوند تا حق مردم و بیت المال ضایع نشود و مردم هم نسبت به پیگیریهای خود در خصوص گزارش تخلفات اداری بیشتر و به طور جدی اهتمام ورزند.
انتهای پیام/ه