سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افتتاح ۱۱ پروژه عمرانی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

۱۱ پروژه عمرانی مرکز اورژانس پیش اورژانس بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز از طریق ویدیوکنفرانس و با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،پایگاه اورژانس عینالی تبریز، پایگاه اورژانس شهید صبوری تبریز، پایگاه جاده‌ای "میانه-هشترود"، پایگاه اورژانس شهری بناب ۲، پایگاه اورژانس امامیه تبریز، پایگاه اورژانس ائل گلی تبریز، پایگاه اورژانس نصف راه تبریز، پایگاه اورژانس شهدا تبریز، پایگاه اورژانس یوزبند کلیبر و پایگاه اورژانس ارزیل ورزقان و سوله‌ی بحران تبریز از جمله پروژه‌هایی بودند که ظهر روز چهارشنبه، پانزدهم مرداد ماه با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تبریز و از طریق ویدیو کنفرانس در محل پایگاه اورژانس امامیه‌ی تبریز افتتاح شدند.

ظهر چهارشنبه ۱۱۵ پروژه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور افتتاح شدند که هفت دانشگاه از جمله دانشگاه علوم پزشکی تبریز به صورت نمادین از طریق ویدیو کنفرانس حضور داشتند و گزارش عملکردشان در حوزه اورژانس و خدمات پیش بیمارستانی را به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارائه کردند.

فرزاد رحمانی رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه تعداد پروژه‌های افتتاح شده در حوزه اورژانس در دولت دوازدهم ۲۵ پروژه بوده است، اظهار کرد: ۱۱ پروژه از این تعداد، امروز از طریق ویدئو کنفرانس و با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شد.


او افزود: ۱۰ پروژه افتتاح شده جزو پروژه‌های اورژانس پیش بیمارستانی شهری و جاده‌ای و یک پروژه نیز مربوط به سوله بحران بود، هشت پایگاه از این تعداد، پایگاه شهری بودند، برنامه‌های برای توسعه پایگاه‌های جاده‌ای و شهری در آینده داریم.


او اعتبار صرف شده برای ساخت و تجهیز این پروژه‌ها را بدون در نظر گرفتن هزینه‌ی آمبولانس‌ها بالغ بر هشت میلیارد تومان، عنوان کرد و گفت: در صورت احتساب هزینه آمبولانس‌ها، اعتبار صرف شده بیشتر هم می‌شود، چراکه آمبولانس‌ها الان بسیار گران هستند.


به گفته رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز، از مجموع ۲۵ پایگاه اورژانس در استان، ۱۵ پایگاه شهری و مابقی جاده‌ای بوده و یک پایگاه هوایی اورژانس نیز در شهرستان میانه احداث شده است.


او متراژ استاندارد برای احداث پایگاه اورژانس را حدود ۲۰۰ متر عنوان کرد.


او در خاتمه با بیان اینکه یک پروژه افتتاح شده مربوط به سوله مدیریت بحران بود، هدف از ایجاد این سوله را دپوی تجهیزات درمانی و تجهیزات پشیتبانی عنوان کرد که باید به هنگام بحران بر سر صحنه انتقال یابند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.