سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تاسیس دومین صندوق پژوهش در آذربایجان شرقی

رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان‌شرقی گفت: امسال دومین صندوق پژوهش و فناوری برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در استان راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،واعظی رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه نخستین صندوق پژوهش و فناوری استان پارسال با همکاری منطقه آزاد ارس راه اندازی شده است گفت: شرکت‌های دانش بنیان و تیم‌های دانشجویی که هنگام تحصیل در دانشگاه یا بعد از اتمام تحصیلات در حوزه دانش بنیان فعالیت می‌کنند، می‌توانند از تسهیلات این صندوق‌ها بهره‌مند شوند.

او با اشاره به اینکه هم اکنون حدود ۳۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور در استان وجود دارد گفت: یک هزار و ۱۰۰ نفر در شرکت دانش بنیان و فناور مشغول به کار هستند و صندوق‌های پژوهش و فناوری و پارک علم و فناوری از طریق اعطای تسهیلات تا سقف ۱۲۰ میلیون ریال، صدور ضمانت نامه ها، انجام سرمایه گذاری مشترک و ارایه برخی کمک‌های آموزشی، تجاری سازی و بازاریابی از این افراد حمایت می‌کند.

رئیس پارک علم و فناوری افزود: بر اساس مواد ۲۱، ۴۳ و ۴۴ قانون رفع موانع تولید، مزایایی به شرکت‌های دانش بنیان اختصاص یافته است که این شرکت‌های می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.

واعظی گفت: شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند با استفاده از این قانون از ۱۵ سال معافیت مالیاتی، ۱۲ سال معافیت گمرکی، مشوق‌های بیمه ای، امتیاز شرکت در مناقصات و ترک تشریفات آن ها، عدم اعزام فرزند پسر فعالان شرکت‌های دانش بنیان به خدمت سربازی و گذراندن خدمت نظام وظیفه در شرکت دانش بنیان و اخذ امریه سربازی برای متخصصان مورد نیاز و حمایت‌های لازم برخوردار شوند.

او گفت: علاوه بر مواد قانون رفع موانع تولید برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، ظرفیت دیگری در برنامه پنج ساله ششم توسعه وجود دارد که از جمله در مواد ۵۳ و ۵۴ آن در خصوص توسعه حمل و نقل زمینی، ریلی و هوایی به صورت مرتب به شرکت‌های دانش بنیان اشاره شده است.

رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی افزود: دولت موظف شده برای توسعه صنایع حمل و نقل از شرکت‌های دانش بنیان استفاده کند و در تبصره‌های «ج» و «چ» ماده ۶۴ این برنامه در خصوص حمایت از پروژه‌های تقاضا محور تاکید شده است به طوری که واحد‌های تولیدی در صورت استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان در اجرای طرح‌های توسعه خود می‌توانند از حمایت دولت مانند لیزینگ برخوردار شوند.

او با اشاره به افزایش سه برابری میزان حمایت‌های پارک علم و فناوری از شرکت‌های دانش بنیان گفت: امسال تلاش می‌شود هیچ ایده و اختراعی به دلیل نبود حمایت مالی و معنوی کنار گذاشته نشود.

رئیس پارک علم و فناوری استان گفت: در سال ۱۳۹۸ طرح‌ها و ایده‌های ارسال شده به پارک علم و فناوری با اعمال فرایند پذیرش آن‌ها به صورت آنلاین با رشد ۶ برابری مواجه شد و تعداد طرح‌ها و ایده‌ها از ۱۱۷ مورد در سال ۱۳۹۷ به ۶۹۱ مورد رسید.

واعظی افزود: شرکت‌های دانش بنیان و فناور در سال ۱۳۹۸ حدود یک هزار و ۶۳۰ میلیارد ریال درآمد کسب و علاوه بر آن حدود ۹ میلیون دلار محصول صادر کردند.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.