او ادامه داد: در این لایحه به شرکتهایی که در تملک یا در کنترل دولت از قبیل شرکتهای در تملک دولت، نهادهای تحت تملک یا کنترل حاکمیت مانند وزارتخانهها، سازمانها، مؤسسات دولتی یا انتفاعی وابسته به دولت، بانکها، مؤسسات اعتباری دولتی، شرکتهای بیمه و بنیادها، مجامع عمومی غیر دولتی، شهرداریها و غیره هستند، اجازه داده میشود که از فضای موجود در بورس و رونق آن برای افزایش سرمایه و سرمایهگذاری جدید استفاده کنند.
طغیانی گفت: آنها این اجازه را دارند که از محل افزایش سرمایهشان به قیمت مندرج در بورس و عرضه اولیه، تأمین مالی کنند و سرمایهگذاری جدید داشته باشند.
بیشتر بخوانید
سخنگوی کمیسیون اقتصادی درباره مزایای محتوای این لایحه توضیح داد: اولاً با عمق بخشی به بازار، سهام شناور این شرکتها را افزایش میدهد و ثانیاً منابعی را ایجاد میکند تا شرکتها در توسعه واحدهای تولیدی سرمایهگذاری کنند. در ماده ۲ این لایحه معافیتهای مالیاتی پیش بینی شده است که اگر شرکتها این افزایش سرمایه را انجام دهند، تا سقف ۲۰ درصد مبلغ افزایش سرمایه شان از سود سال ۹۸، مشمول مالیات به نرخ صفر شوند و مشوق خوبی برای شرکتهاست.
او بیان کرد: آقای قالیباف، رئیس مجلس به تقویت بورس در راستای بسته اقتصاد مردمی تأکید داشتند و دو سوم نمایندگان به دو فوریت آن رأی دادند. در نتیجه به سرعت باید بررسی شود؛ گویا این مسئله در شورای هماهنگی سران قوا هم مطرح شده بود که اگر مجلس آمادگی دارد، لایحه را در پیش گیرد.
انتهای پیام/