سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

آخرین جزئیات از پرداخت تسهیلات کرونایی به تعاونی‌های درگیر با کرونا

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره چگونگی پرداخت تسهیلات کرونایی به تعاونی‌ها و بنگاه‌ها توضیحاتی داد.

محمد جعفر کبیری معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات کرونایی به تعاونی‌ها، اظهار کرد: دولت برای تمامی بنگاه‌هایی که در ایام کرونا دچار مشکل شدند، تسهیلاتی در نظر گرفته است که فرآیند پرداخت آن‌ها اجرا شده و تعاونی‌ها هم برای دریافت تسهیلات در سامانه کارا ثبت نام کردند.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: با همکاری صندوق کارآفرینی امید و بانک توسعه تعاون، اعتبار ۱۱۰ میلیون تومانی با نرخ ۴ درصد برای تولیدکنندگانی که با شبکه بهداشت درگیر هستند، در نظر گرفته شده است، اما این مبلغ بیشتر از پیش بینی ما پرداخت شده است، یعنی برای ۲۵۷ تعاونی حدود ۱۴۷ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کردیم.

کبیری تصریح کرد: این تسهیلات برای تولیدکنندگان ماسک، گان، البسه بیمارستانی، تولیدکنندگان مواد ضدعفونی کننده و دستکش است و بیش از دو برابر آنچه در نظر گرفته بودیم به این تعاونی‌ها تسهیلات پرداخت کردیم و هم اکنون ماسک‌هایی که در متروی شهر تهران به فروش می‌رسند برای تعاونی تأمین نیاز است.

وی افزود: تعاونی‌هایی که خواستار تسهیلات تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان هستند، می‌توانند بدون وثیقه و با چک و سفته این رقم را دریافت کنند. همچنین تعاونی‌هایی که خواستار دریافت تسهیلات بالای ۵۰۰ میلیون تومان هستند، می‌توانند در جهت افزایش تولید یا تغییر خط تولید با وثیقه این تسهیلات را دریافت کنند.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: تعاونی‌هایی که با نظارت وزارت بهداشت از تولید پوشاک به تولید ماسک، گان تغییر خط تولید دادند، می‌توانند از تسهیلات بالای ۵۰۰ میلیون تومان استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه این تسهیلات را در کمترین زمان ممکن پرداخت کردیم، گفت: نرخ این تسهیلات ۴ درصد است و یک سال تنفس دارد. تعاونی‌هایی که بیش از این یک سال خواستار تنفس هستند می‌توانند یک سال دیگر تمدید کنند. همچنین مبلغ بازپرداخت متناسب با میزان تسهیلاتی است که تعاونی دریافت کرده است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
پیمان اشراقی
۰۰:۳۷ ۱۹ مرداد ۱۳۹۹
کرونا :

برید کنار ،
حمله ،
دیدمش ،
نه ، نه .
ناشناس
۰۰:۳۲ ۱۹ مرداد ۱۳۹۹
بابا ول کنید این حرفای دروغ رو.مردم دیگه باور ندارن...اگه مردین مشکلات رو اساسی حل کنین اگه هم نمی تونین واضح بگین نمی تونیم ...لااقل مرد باشین صادق باشین
ناشناس
۲۲:۵۲ ۱۸ مرداد ۱۳۹۹
چرادروغ میگید من که از انصار بانک حقوق میگیرم به من ۱میلیونی را ندادنوام کرونایی را گفتن تو حقوق بگیری چرا مستاجرتوان زندگی ندارم
ناشناس
۲۲:۰۹ ۱۸ مرداد ۱۳۹۹
چرا پزشکان و داروخانه چی ها باید تسهیلات کرونا بگیرند مگر آنها نباید در زمان کرونا خدمت می کردند؟