سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد مطرح کرد:

استفاده از ظرفیت اساتید برای رفع مشکلات فرهنگی در دانشگاه آزاد

شریفانی گفت: یکی از مهم­ترین برنامه هایم بهره مندی از اساتید است تا از این راه به مشکلات فرهنگی موجود در دانشگاه آزاد رسیدگی کنیم.

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، جلسه هم اندیشی اساتید با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد و برخی از اساتید و دبیران هم‌اندیشی برگزار شد.

در این نشست هر یک از اساتید نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را برای روند بهتر هم‌اندیشی بیان کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد با اشاره به این روایت امام صادق (ع) "ثَلَاثٌ ‏یَحْجُزْنَ الْمَرْءَ عَنْ طَلَبِ الْمَعَالِی قَصْرُ الْهِمَّةِ وَ قِلَّةُ الْحِیلَةِ وَ ضَعْفُ الرَّأْی" گفت: سه چیز آدمی را از رسیدن به کمال باز می‌دارد؛ کم همتی، ناپختگی و سُست رأیی. رفع این سه مورد موتور حرکت برای عملیاتی کردن تمام برنامه ­هاست.

حجت‌الاسلام والمسلمین شریفانی با بیان اینکه دانشگاه آزاد بیش از یک میلیون دانشجو و ۳۰ هزار استاد دارد، اظهار کرد: این یک سرمایه عظیم برای دانشگاه آزاد است؛ چرا که یک استاد می­‌تواند در نظام جهان اثرگذاری ویژه­‌ای داشته باشد.


بیشتر بخوانید


او افزود: پس از پذیرفتن مسئولیت نهاد رهبری دانشگاه آزاد، یکی از مهم­ترین برنامه هایم بهره مندی از اساتید است تا از این راه دو دسته از مشکلات را حل کنیم؛ اول مشکلات مبتلا­به که همیشه درگیرشان هستیم و دوم رسیدگی به مشکلات فرهنگی است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد با تاکید بر اهمیت و جایگاه قرآن، گفت: اگر اساتید هفته­‌ای یک ساعت برای تفسیر یک صفحه قرآن وقت بگذارند، ظرف ۱۰سال کل قرآن مرور می­‌شود، ضمن اینکه تفسیر نهج ­البلاغه هم در این طرح در نظر گرفته شده است.

او در ادامه این نشست هم‌اندیشی، اساتید حاضر در جلسه پیشنهادات و انتقادات خود را مطرح کردند که از جمله آن می‌توان به هم­ اندیشی­‌شناسی برای دبیران هم ­اندیشی و تربیت استاد تراز انقلاب اسلامی و آسیب ­شناسی دینی، تربیتی و آموزشی استاد و دانشجو، ایجاد هم­ اندیشی­‌های تخصصی مناسب با تخصص هر دانشگاه، عضوگیری اساتید هم‌اندیشی از بین برجسته‌ترین و نخبه­‌ترین اساتید، انتخاب دبیر هم‌اندیشی عضو شورای فرهنگی در واحدها، تشکیل اتاق فکر قرآنی و پژوهشی، برگزاری مسابقات قرآنی ساده برای اساتید، پوشش جلسات برگزیده هم‌­اندیشی اساتید در شبکه ­های پرمخاطب رسانه ملی، تشویق، ترغیب و تقدیر از ایده­‌های جدید دبیران هم­‌اندیشی، در نظر گرفتن چارت سازمانی برای دبیرخانه هم ­اندیشی اساتید، ایجاد فضایی برای بیان نقد آزادانه، ایجاد حلقه­‌های علمی و خودکفا شدن هم­‌اندیشی اساتید، ایجاد کانال­ در فضای مجازی برای پاسخ به شبهات و... اشاره کرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.