سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کولیره نان محلی کردستان

در این مطلب قصد داریم روش تهیه نان کولیره را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان کولیره را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه:

داخل یک ظرف گود دو عدد تخم مرغ و یک ق چ خوری وانیل و یک پیمانه شکر، یک ق چ خوری هل آسیاب شده، یک ق غ خوری پودر خمیر مایه، نصف ق چ خوری زردچوبه و نوک چاقو زعفران و یک پیمانه مخلوط کره آب شده و روغن، یک پیمانه مخلوط شیر ولرم و ماست همه رو با هم مخلوط کنید و آرد الک شده و کمی نمک و یک ق مرباخوری بکینگ پودر و کم کم به مایع تون اضافه کنید تا یک خمیر نرم و لطیف بدست بیاد.(من چهار تا پیمانه آرد مصرف کردم).

از اضافه کردن آرد اضافی خودداری کنید خمیر باید لطیف باشه.

خمیر ورز زیاد لازم نداره همین که جمع شد کافیه.

خمیر و به مدت یک الی دو ساعت استراحت بدید.

بعد از استراحت چونه بگیرید و نازک خمیر و باز کنید به قطر نیم سانت کافیه بعد داخل سینی که کاغذ روغنی انداختین بچینید و با مخلوط زرده‌ تخم مرغ و شیر رومال بزنید و با نوک انگشت حالت بدید و استراحت دوم لازم نیست و سریع بزارید برأی پخت داخل فر ٢٠٠ درجه‌.

می‌تونید روی نون‌ها و چنگال بزنید‌.

می‌تونید هر دونه ایی که دوست داشتیدو  روی نان بپاشید مثل سیاه دونه، کنجد، تخم کتان، رازیانه.

منبع: nan ba asatid

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.