سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کرم چیز دورنگ

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کرم چیز دورنگ را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کرم چیز دورنگ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

شیر ۳ لیوان
شکر ۱ لیوان
خامه ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یا ویلی ۲۰۰ گرم
وانیل نوک قاشق
پودر کاکائو ۱ قاشق پر
شکلات تخته‌ای شیرین ۱۰۰ گرم
شکلات سفید ۱۰۰ گرم
ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری
آب نصف فنجان


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

پودر ژلاتین را در ظرفی ریخته و روی آن آب سرد می‌ریزیم تا اسفنجی شود.
سپس روی سماور یا کتری آب در حال جوش می‌گذاریم تا ژلاتین کاملا حل شود.
شیر را در قابلمه‌ای ریخته و شکر و وانیل رو را به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا شکر حل شود. ژلاتین را بن ماری میکنیم و به مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم. شعله را خاموش میکنیم.
پنیر ماسکارپونه را با همزن می‌زنیم تا یکدست شود. سپس خامه را اضافه کرده و با همزن می‌زنیم.
اجازه می‌دهیم مخلوط شیر و شکر کمی از حرارت بیفتد. سپس به مخلوط پنیر و خامه اضافه می‌کنیم.
همه‌ مواد را اول با همزن برقی یا همزن دستی کمی هم می‌زنیم تا یکدست شوند.
مواد را به دو قسمت تقسیم میکنیم.
روی یک قسمت از آن یک قاشق پودر کاکائو الک می‌کنیم و شکلات تخته‌ای را به آن اضافه می‌کنیم.
چون مواد گرم است، شکلات در آن حل می‌شود. اگر مواد خنک شده، کمی روی حرارت بگذارید تا شکلات ذوب شود؛ و به یه قسمت شکلات سفید را اضافه میکنیم.
قالبتان را چرب کنید و به سلیقه خودتون لایه لایه مواد رو اضافه کنید لایه اول ک نیم بند شد لایه بعدی رو بریزید. مراقب باشین موادی ک اضافه میکنید داغ نباشه. ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سفت شود.
برای خارج کردن دسر از قالب لبه‌های قالب رو با دست به سمت مرکز بکشید و دسر رو راحت از قالب جدا کنید.

منبع: jeleh jadid

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.