سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رولت جگر متفاوت و خوشمزه + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه رولت جگر را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز دستور تهیه رولت جگر را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:

جگر ۲۵۰ گرم

جعفری خرد و سرخ شده  ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری

زیتون خرد شده ۳ قاشق غذا خوری

پیاز ۱ عدد

تخم مرغ ۴ عدد

پیاز سرخ شده ۲ قاشق

نمک و زردچوبه به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

روغن ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

جگر را با آب و نمک و زردچوبه و یک عدد پیاز رنده شده بپزید و چرخ کنید. وقتی پخته شد زیتون و جعفری و رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده را به آن اضافه کنید.

تخم مرغ‌ها را در ظرفی با چنگال به هم بزنید. روغن را در ماهیتابه رژیمی (ترجیحاً ماهیتابه چهار گوش) بزرگ ریخته و اگر ماهیتابه شما کوچک است به دو مرحله تخم مرغ‌ها را در ماهیتابه بریزید و سعی کنید با حرکت دادن ماهیتابه تخم مرغ‌ها تمام سطح داخل ماهیتابه را بپوشاند. در ماهیتابه را گذاشته و حرارت را کم کنید تا بپزد. بعد روی تخم مرغ پخته شده را با لایه یکنواختی از جگر بپوشانید و آن را لوله کرده. در دیس بچینید و برش دهید و تزئین کنید.

 

منبع: بیتوته 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.