به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پلمبیر انبه یک دسر خوشمزه فرانسوی با ترکیبی از میوههای ژلهای یا میوههای تازه است. ترکیب ژله و بستنی دسر پلمبیر، برای هوای گرم مناسب است. شما میتوانید در قالب بزرگ و یکجا و یا در قالبهای تک نفره و لیوانهای مخصوص صرف دسر، منوط به سلیقه خود این دسر را تزیین کنید.
مواد لازم برای تهیه پلمبیر انبه:
شیر ۱ لیوان
بستنى وانیلى یا انبهای ۱ لیوان
خامه فرم گرفته ۱ لیوان و نیم
ژله انبه یک بسته
ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
انبه خرد شده ۱ عدد
مغزیجات در صورت تمایل به مقدار لازم
(من از خلال بادام و کمى پودر پسته استفاده کردم اختیاری است.)
طرز تهیه پلمبیر انبه:
بستنى و خامه را از قبل بیرون بگذارید تا یخ آن باز شود. پودر ژله را با نصف لیوان آبجوش حل کنید. پودر ژلاتین را روى نصف لیوان آب سرد بپاشید تا پفکی شود سپس بگذارید تا به روش بن ماری حل شود، بعد هر دوتا را بگذارید تا خنک شود.
خامه را فرم بدهید، بستنی، خامه، شیر، مغزیجات و انبهی خرد شده را داخل یک ظرف با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند، بعد پودر ژله و ژلاتینی که خنک شده را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید تا مخلوط کاملا یکنواخت شود.
داخل قالب بریزید و در یخچال قرار بدهید. حدود ۳-۴ ساعت به آن زمان بدهید تا کامل بگیرد و بتوانید از قالب خارج کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/