سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترفند‌های کاربردی برای تهیه ماست خانگی خوشمزه

در گزارش زیر ترفند‌های کاربردی برای تهیه ماست را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، از آن جا که به لبنیات مواد نگهدارنده اضافه می‌شود بسیاری از خانم‌ها تمایل دارند تا فراورده‌های لبنی از جمله ماست را در خانه تهیه کنند. به همین دلیل در این مطلب به روش‌های تهیه ماست در منزل اشاره می‌کنیم:

۱- ماست خانگی را باید از شیر با کیفیت و بدون مواد افزودنی تهیه کنید.

۲- شیر را به مقدار لازم بجوشانید، دقت داشته باشید که دلیل شل یا سفت بودن ماست به میزان جوشاندن شیر بستگی دارد.

۳- اجازه دهید تا دمای شیر حدود ۴۰ درجه سانتی گراد پایین بیاید طوری که انگشت را نسوزاند.

۴- ابتدا دو قاشق غذاخوری ماست را به ازای هر لیتر شیر اضافه کنید و آن را هم بزنید. قبل از افزودن مایه به شیر بهتر است آن را با کمی شیر مخلوط و سپس به شیر اضافه کنید.

۵- ظرفی را که شیر مایه زده شده در آن قرار دارد با پتو یا پارچه گرم ۲ تا ۳ ساعت بپوشانید، تا دمای شیر پایین نیاید.

۶- ظرف ماست را آرام در یخچال بگذارید و تا چند ساعت به آن دست نزنید.

۷- ترش شدن ماست ممکن است به علت دمای بالای شیر مایه زده شده، تازه نبودن مایه ماست مقدار زیاد مایه ماست و زمان تخمیر طولانی باشد.

۸- شیرین شدن یا بی مزگی ماست ممکن است به علت کمتر بودن دمای شیر مایه زده شده از دمای بدن تازه بودن مایه ماست، شیرین بودن مایه ماست و کوتاه بودن زمان گرمخانه گذاری (لای پتو پیچیدن) باشد.

۹- اگر ماست آب انداخت می‌توانید با یک دستمال تمیز آب آن را بگیرید.

۱۰- برای درست کردن ماست خانگی به ازای هر لیتر شیر یک قاشق غذاخوری ماست به عنوان مایه ماست استفاده کنید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۰۶ ۱۶ مرداد ۱۳۹۹
لطفا اول خودتون درست کنیدبعددستورشوبزاریدخخخخخخخ
نعمت الله
۱۸:۲۳ ۱۶ مرداد ۱۳۹۹
ماست به این سادگی نیست اولا مایه ماست بایدشیرین باشد اگرشیرین باشد دوتاقاشق غذاخوری مایه زده میشه (یه قاشق هم میزنند ولی ماست ممکن شل بشه) دوما شیربایددمای مناسب برای مایه زدن داشته باشد یعنی بعد جوشیدن بماند تا دماش گرم بشه نوع مایه ماست ماست شما را تعیین میکنه بهتره ازمایه ماست شیرین وپروبیوتیک استفاده بشه
ناشناس
۱۶:۰۱ ۱۶ مرداد ۱۳۹۹
هههههههههههههههه
ناشناس
۱۴:۲۵ ۱۶ مرداد ۱۳۹۹
اولا همه ماست ها ی مقدار اب میندازن که کاملا طبیعی و تمام مواد مغذی درون همین اب هستند، و اینکه وقتی مایع به شیر اضافه شد باید حداقل ۵ ساعت ی جای ثابت گذاشته شود تا شیر به ماست تبدیل شود نه دو الی سه ساعت ، و بعدیش هم اینکه اگه دمای اتاق بالا باشد اتاق گرم باشد نبازی به پتو نیست در زمستان پتو میپیچن به خاطر اینکه دمای اتاق پایین هستش ولی در تابستان پارچه نازک کافیه. لطفا اول خودتون یک بار درست کنید بعد دستور عمل برا مردم بزارید با تشکر
ناشناس
۲۱:۲۸ ۱۵ مرداد ۱۳۹۹
سلام
با تشکر از مطلب خوبتان
فقط آخرش برای هر لیتر شیر یه قاشق ماست می خواد یا دو قاشق
ناشناس
۱۵:۴۲ ۱۶ مرداد ۱۳۹۹
برای یک لیتر یک قاشق غذا خوری ماست زیاد است برای دو ونیم لیتر یک قاشق مایه ماست تازه کافی است