سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لگیمات نوعی بامیه عربی خوشمزه و پرطرفدار + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه لگیمات را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، لگیمات یا لقیمات یکی از شیرینی‌های مخصوص ماه مبارک رمضان و نوعی بامیه عربی است. خوزستانی‌ها و بیشتر جنوبی‌ها به خصوص بندرعباسی‌ها با این نوع شیرینی آشنایی کامل دارند.

طرز تهیه این شیرینی بسیار راحت بوده و سریع آماده می‌شود. شکل این شیرینی شبیه توپک‌های طلایی است که دارای یک شیره بسیار شیرین می‌باشد. علاوه بر آن یسبار ترد است و به راحتی در دهان آب می‌شود. این شیرینی هامانند زولبیا و بامیه در روغن سرخ می‌شود و جز دسته شیرینی‌های خمیری به حساب می‌آید.


مواد لازم

آرد سفید: یک ونیم پیمانه (۱۹۰گرم)
پودر نشاسته: یک سوم پیمانه
شیر خشک: دو قاشق غذاخوری (یک پنجم پیمانه) اگر نداشتید بجاش یک قاشق غذاخوری آرد بریزید
پودر مخمر: یک قاشق مرباخوری سرصاف
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
شربت بار یا عسل یا شکر: یک قاشق غذاخوری
آب ولرم: سه چهارم پیمانه (۱/۲ پیمانه+ یک چهارم پیمانه)
تخم مرغ متوسط: یک عدد
وانیل: نوک قاشق چایخوری
نمک: نوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت:
شکر: ۱ و ۱/۴ پیمانه
آب: ۱/۴ پیمانه
گلاب: ۱/۴ پیمانه
زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
جوهرلیمو: نوک قاشق چایخوری
گلوکز: یک قاشق غذاخوری

مراحل پخت

ابتدا مواد خشک رو باهم مخلوط کنید.

سپس آب، تخم مرغ، روغن و شربت را اضافه و خوب مخلوط کنید.

سپس روی ظرف را بپوشانید تا یک ساعت استراحت کند و حجم خمیر چند برابر شود.

در تابه روغن بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم تا خوب داغ شود،

حالا مواد خمیر را هم بزنید تا پفش گرفته شود و بعد در قیف بریزید.

سر قیف را با قیچی بچینید.

هر چی سوراخ سر قیف بزرگتر باشد، درشت‌تر شده و پختش طولانی‌تر می‌شود.

حالا قیچی را در روغن داغ بزنید و با آن خمیر را در روغن داغ بیندازید.

خمیر در روغن پف می‌کند و گرد میشود.

با قاشق لگیمات‌ها را در روغن حرکت دهید تا یکدست سرخ شود.

سپس دو سه ثانیه روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغنش گرفته شود و بعد در شربت ولرم بندازید.

در نهایت در صافی بگذارید تا شربت اضافیش برود.

شربت_بار:

یک و یک چهارم پیمانه شکر را با نصف پیمانه مخلوط آب و گلاب و یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو را روی حرارت خیلی کم مخلوط کنید.

وقتی که شکر خوب حل شد یک قاشق غذاخوری سرپر گلوکز اضافه و حرارت را بیشتر کنید تا بجوش آید.

بگذارید دو دقیقه بجوشد.

در نهایت حرارت را خاموش کرده و دربش را بگذارید تا ولرم شود.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.