سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ژله خرده شیشه با قلب‌های رنگی + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه ژله خرده شیشه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ژله خرده شیشه با قلب‌های رنگی یک ژله خوشمزه، زیبا و جالب است. شاید طرز تهیه این دسر زیبا زمان بر باشد، اما مطمئن باشید پس از تعریف همگان از کار خود راضی خواهید بود.


مواد لازم

پودر ژله آلوئه ورا:۱ تا ۲ بسته
پودر ژله رنگی با طعم‌های مختلف: ۴ بسته
بستنی وانیلی یا شیر: ۳/۴ لیوان برای هر بسته ژله

مراحل پخت

ابتدا هر رنگ را جداگانه با سه چهارم لیوان آبجوش حل کرده و روی بخار کتری می‌گذاریم تا شفاف شود

زمانیکه ژله‌ها خنک شد سه چهارم لیوان بستنی را با آن‌ها مخلوط کرده و داخل ظرف می‌ریزیم و در پخچال گذاشته تا ببندد.

می‌توانید به جای بستنی از شیر نیز استفاده کنید.

اما حتما حواستان باشد شیر را به ژله سرد شده اضافه کنید تا نبرد.

ظرفی که برای ریختن ژله از آن استفاده میکنید مساحتش زیاد باشد تا قطر ژله بیشتر از یک سانت نشود.

زمانی که ژله بست، میتوانید ژله‌ها رو مکعبی برش بزنید و یا میتوانید از قالب گل و قلب و … نیز استفاده کنید و یا نا منظم برش دهید.

یک بسته ژله آلوئور را با سه چهارم لیوان آب جوش حل میکنیم و روی بخار کتری گذاشته تا شفاف شود و

سپس سه چهارم لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم و میگذاریم نیم بند شود.

برای اینکه بتوانیم منظم داخل قالب بچینیم باید اول قالب سرو را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فریزر بگذاریم تا یخ شود.

پس از آن ژله آلوئورا نیم بند شده را دور تا دور و کف قالب میریزیم.

به صورتی که یک سطح کامل ژله آلوئورا نیم بند دور تا دور قالب باشد. این کار را به این دلیل انجام می‌دهیم تا هنگام چیدن ژله‌های قالب خورده به خوبی به قالب اصلی بچسبد و هنگام خارج کردن از قالب کارمان راحت‌تر باشد.

سرد بودن قالب برای این است که ژله آلوئورا به محض ریختن ببندد و بعد ژله‌های قالب خورده را داخل ظرف میچینیم.

در نهایت ما بقی ژله آلوئورای نیم بند شده را در ظرف میریزیم، اگر کم بود یک بسته دیگر باز میکنیم، درست کرده و روی ژله‌ها میریزیم.

در نهایت قالب را داخل یخچال گذاشته زمانی که کامل بست، مقدار کمی در محیط قرار داده و سپس برش می‌گردانیم.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.