سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

علت حادثه انفجار در سرپل ذهاب چه بود؟

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با اشاره به حادثه آتش‌سوزی روستای زرین‌جوب سرپل‌ذهاب گفت : واحد مسکونی این خانواده که در اثر زلزله تخریب شده بود یک سال پیش بازسازی و به بهره برداری رسیده است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ جلیل بالایی مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با اشاره به حادثه آتش‌سوزی روستای زرین‌جوب سرپل‌ذهاب و فوت ۲ نفر از اهالی این روستا در کانکس گفت : واحد مسکونی این خانواده که در اثر زلزله تخریب شده بود یک سال پیش بازسازی و به بهره برداری رسیده و حتی کار دیوارکشی حیاط آن هم به اتمام رسیده است.

او گفت: خانواده آسیب دیده در ساختمان نوساز و بازسازی شده سکونت دارند و کانکس آتش گرفته هیج کاربری اسکان اضطراری یا موقت تاشی از زلزله نداشته است.

او افزود: علت حادثه توسط دستگاه‌های مسئول در دست بررسی است که به محض نهایی شدن اطلاع رسانی خواهد شد.

بالایی افزود: اما آنچه قطعی است اینکه کانکس محل سکونت خانواده نبوده و خانواده در ساختمان نوسازی شده سکونت دارند و این موضوع اساسا ارتباطی به سکونت موقت در کانکس به دلیل عدم بازسازی ناشی از زلزله ندارد و کانکس موجود در حیاط خانه برای نیاز‌های به غیر از سکونت بوده است.

او گفت: برخی در فضای مجازی با انتشار خبر‌هایی این خانواده را کانکس نشین اعلام کرده بودند .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.