سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شربت‌های تابستانی که مثل کولر بدن را خنک می‌کنند + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع نوشیدنی تابستانی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تهیه شربت ساده‌ای که به عنوان شربت قند نیز شناخته می‌شود در خانه بسیار آسان است. شربت قند به عنوان یک شیرین کننده مایع، برای کوکتل، لاته‌های یخ زده، مواد غذایی یا میوه‌های پخته شده و ... بسیار مناسب است.

حتی می‌توانید با تزریق آن به سایر مواد، یک شربت ساده را طعم دهید. در این مطلب، می‌خواهیم شما را با طرز تهیه چند نوع نوشیدنی تابستانی آشنا کنیم که برای دورهمی‌های تابستانی با دوستان و فامیل یا زمانی که از سرکار به منزل برمی‌گردید و دلتان یک نوشیدنی خنک و تگرگی می‌خواهد عالی هستند.

دستور العمل تهیه شربت ساده

چیز‌هایی که شما نیاز دارید

آب: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه

نکته:

در این روش تهیه، حدود یک پیمانه شربت ساده را تهیه می‌کنید. اگر می‌خواهید مقدار کمتر یا بیشتری درست کنید، می‌توانید مواد مورد نیاز را به سادگی تقسیم یا ضرب کنید. فقط فراموش نکنید که حتما از قسمت‌های مساوی آب و شکر استفاده کنید.

مرحله اول:

آب و شکر را در یک قابلمه کوچک روی حرارت کم با هم مخلوط کنید. به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید و هر از گاهی هم بزنید تا شکر حل شود. گرما را زیاد کنید و به مدت ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشانید.

مرحله دوم:

بگذارید خنک شود. سپس، شربت را به یک ظرف تمیز بدون نفوذ هوا منتقل کنید. این شربت را می‌توانید حدود ۴ هفته در یخچال نگهداری کنید.

شربت ساده توت

چیز‌هایی که شما نیاز دارید

آب: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
آب لیمو: یک قاشق چایخوری
انواع توت: دو پیمانه

مرحله اول:

انواع توت، آب و شکر را در یک قابلمه کوچک ریخته و روی شعله کم حرارت دهید. در صورت استفاده از توت فرنگی، آن‌ها را به چهار قسمت برش دهید.

به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید و گاهاً هم بزنید تا شکر حل شود. گرما را زیاد کنید و به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشانید. توت‌ها را با یک چنگال بزرگ خرد و له کنید.

مرحله دوم:

بگذارید شربت خنک شود. درون یک کاسه صاف کنید و با یک قاشق بزرگ روی توت‌ها را فشار دهید. می‌توانید تفاله انواع توت را برای اسموتی یا خوراکی‌های پخته در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.

مرحله سوم:

شربت را به یک بطری تمیزی که هوا وارد آن نمی‌شود منتقل کنید. از آنجایی که شربت با انواع توت‌های تازه تهیه می‌شود، حدود یک هفته در یخچال ماندگاری دارد.

شربت ساده زنجبیل

چیز‌هایی که شما نیاز دارید

آب: یک پیمانه
شکر: یک ییمانه
زنجبیل تازه، ریز خرد شده: یک سوم پیمانه

مرحله اول:

روی حرارتی که از حرارت کم مقداری بیشتر است، آب، شکر و زنجبیل را در یک قابلمه کوچک ترکیب کنید. مخلوط را به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید و هر از گاهی هم بزنید تا شکر حل شود. بعد از حل شدن شکر، گرما را زیاد کنید و به مدت ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشانید.

مرحله دوم:

بگذارید شربت خنک شود. شربت را درون یک کاسه دیگر صاف کنید.

مرحله سوم:

شربت را به یک بطری تمیز که هوا به آن نفوذ نمی‌کند منتقل کنید. این نوع شربت را می‌توانید به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

شربت ساده اسطوخودوس

چیز‌هایی که شما نیاز دارید

آب: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
اسطوخودوس خوراکی خشک: ۲ قاشق غذا خوری

مرحله اول:

آب، شکر و اسطوخودوس را به یک قابلمه کوچک اضافه کنید و روی گاز با حرارت کم بگذارید. به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید و هر از گاهی مخلوط کنید تا شکر حل شود. گرما را زیاد کنید و به مدت ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشانید.

مرحله دوم:

بگذارید شربت خنک شود. شربت را درون یک کاسه صاف کنید.

مرحله سوم:

به یک بطری تمیز که هوا به آن نفوذ نمی‌کند منتقل کنید. این شربت را می‌توانید به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

شربت ساده لیمو

چیز‌هایی که شما نیاز دارید

آب: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
لیمو: یک عدد

مرحله اول:

پوست لیمو را رنده کنید. مواظب باشید تا پوسته سفید و تلخ آن رنده نشود.

مرحله دوم:

آب لیمو را بگیرید و هسته‌ها را دور بریزید.

مرحله سوم:

آب، شکر، پوست لیمو و آب لیمو را در یک قابلمه کوچک روی حرارت کم ترکیب کنید و به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید. هر از گاهی مخلوط را هم بزنید تا شکر حل شود. گرما را زیاد کنید و به مدت ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشانید.

مرحله چهارم:

بگذارید شربت خنک شود. سپس، شربت را درون یک کاسه دیگر صاف کنید.

مرحله پنجم:

شربت را به یک بطری شیشه که هوا به داخل آن نفوذ نمی‌کند منتقل کنید. این شربت را می‌توانید به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

شربت ساده دارچین

چیز‌هایی که شما نیاز دارید

آب: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
چوب دارچین: ۴ تکه

مرحله اول:

آب، شکر و چوب دارچین را با هم ترکیب کنید و روی حرارتی که از حرارت کم مقداری بیشتر است قرار دهید. این ترکیب را به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید، و هر از گاهی هم بزنید تا شکر حل شود. گرما را زیاد کنید و به مدت ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشانید.

مرحله دوم:

بگذارید شربت خنک شود و سپس چوب‌های دارچین را بردارید. شربت را به یک بطری شیشه‌ای تمیز که هوا داخل آن نفوذ نمی‌کند منتقل کنید. این شربت را می‌توانید به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

نوش جان، گوارای وجودتان


بیشتر بخوانید


منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۴۲ ۱۵ مرداد ۱۳۹۹
عاااااااالی
محمد
۰۸:۲۵ ۱۵ مرداد ۱۳۹۹
عالی بود.