سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۵ موردی که بهتر است در گوگل جست‌وجو نکنید

اینترنت امروزه در دنیای ما نقش اساسی دارد و ما در واکنش با اکثر موانع موجود در زندگی روزمره به سرچ گوگل پناه می‌بریم؛ اما آیا گوگل همیشه پاسخ درست به ما می‌دهد؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گوگل موتور جستوجوگری است که پاسخی از خود به شما نمی‌دهد؛ بلکه اطلاعاتی را که انسان‌ها در اختیار او قرار دادند، را برای شما گردآوری می‌کند. به این دلیل که ربات‌ها و ماشین‌ها عاری از درک و شعور انسانی هستند، گوگل در برخی موارد نه تنها به ما کمک نمی‌کند؛ بلکه مشکلات زیادی نیز درست می‌کند. در ادامه شما را با ۵ موردی که نباید در گوگل سرچ کنید همراهی می‌کنیم.

۱. گوگل ترنسلیت

شاید از گوگل ترنسلیت استفاده کرده باشید، در این صورت متوجه جمله بندی ناقص و عدم درک موضوعی ترجمه گوگل شده باشید. جالب است بدانیم، برخی از جملات معنای منفی می‌دهند بدون اینکه فعل منفی در آن به کار رفته باشد. موتور ترجمه گوگل به دلیل عدم درک رفتار واژگان و نقص گرامری قابل اعتماد نیست و توصیه می‌شود برای ترجمه‌ مطالب مهم و حیاتی از گوگل استفاده نکنید.

۲. مواردی که شما را آشفته می‌کند!

برای مثال، ممکن است واژه «کرونا» شما را آشفته کند. اگر کرونا کلمه موجود در جمله‌ای باشد که سرچ می‌کنید، تمام مطالب و داده‌هایی که با این کلیدواژه به گوگل شناخته شدند در نتیجه جستوجو شما بالا می‌آیند. پس مراقب باشید و از سرچ مواردی که می‌دانید حال خوب شما را بد می‌کنند خودداری کنید.

۳. مواردی که شما را به دردسر میندازند!

در همه کشور‌ها محدودیت‌هایی درباره‌ سرچ برخی از موارد، وجود دارد که ممکن است شما را به دردسر بیندازند. بهتر است بدانید گوگل از طریق جی‌میل برای شما شخصی سازی می‌شود و این یعنی هر چه را که تاکنون در گوگل سرچ کردید به عنوان تاریخچه شما ذخیره دارد. حالا اگر جرم و جنایتی ناخواسته در ارتباط با موضوعاتی که سرچ کردید انجام دهید، این تاریخچه احتمال نیت قبلی و کسب آگاهی بیشتر شما در ارتکاب آن جرم را اثبات می‌کند.

۴. مشکلات پوستی

داده‌های گوگل متاسفانه از فیلتر راستی آزمایی رد نمی‌شوند و به همین دلیل اگر سایت معرفی شده قابل اعتماد نباشد، هیچ بعید نیست که اطلاعات دچار تحریف علمی شده باشند. مشکلات پوستی یکی از رایج‌ترین مواردی است که ما در گوگل سرچ می‌کنیم، گاهی چنان مشکل را حاد نشان می‌دهد که ما از نگرانی خواب‌مان نمی‌برد و گاهی هم برای مشکلات جدی، چند ماسک خانگی توصیه می‌کند.

۵. نشانه‌ی بیماری

موتور جستوجوگر گوگل پزشک نیست! اگر نشانه‌ای از درد در خود احساس می‌کنید به یک پزشک مجرب مراجعه کنید و خاطر خود را با برخی از داده‌های بی اساس گوگل مکدر نکنید. ممکن است یک دل درد ساده را که فقط با کمی عرق نعنا درمان می‌شود را نشانه‌ای از سرطان روده بشناسد و اطلاعات غیر واقعی دیگری در اختیارتان بگذارد.


بیشتر بخوانید


منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
Ali
۱۹:۵۶ ۰۴ آذر ۱۴۰۰
من به گوگل اعتماد نداشتم الان هیچ اعتماد ندارم گوگل با ایلومیناتی کار می کنه و تو گوگل ترانزیت هم بعضی کلمه ها هست که بزنید با هاتون صحبت می کنه
بنیامین
۲۳:۰۵ ۱۸ مرداد ۱۳۹۹
خدایی چیز دیگه ندارین که هر روز اینو میزارین پست
صبا
۱۲:۲۵ ۱۸ مرداد ۱۳۹۹
یا خدا یعنی وقتی تاریخچه رو پاک میکنم بازم ذخیره میشن؟هیچ راهی نداره که پاکش کنیم؟؟؟؟؟ آغا بچه بودیم یه غلطایی می کردیم ننه بابامون ببینن شر میشه ها
راضیه سادات
۲۳:۴۱ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
دقیقا همین طوره
آدم برای یه دل درد و سر درد توی گوگل سرچ میکنه بهترین حالتش تشخیص میده سرطان داری
راضیه سادات
۲۳:۴۱ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
دقیقا همین طوره
آدم برای یه دل درد و سر درد توی گوگل سرچ میکنه بهترین حالتش تشخیص میده سرطان داری
ناشناس
۲۳:۰۲ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
سلام.آن وقت جایگزین گوگل کدام موتور جستجو است(با همان امکانات و قابلیتها)؟خوبترش را بیاورید، نامرد است کسی که سروقت گوگل برود!
ناشناس
۲۰:۵۹ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
گوگل فقط یه موتور جستوجو هست، نه تنها موارد پزشکی بلکه هیچ موردی قابل اتکا نیست. در واقع گوگل فقط مثل خبر چین ها میگه که کی چی گفته!
mino
۲۰:۰۱ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
تقریبا نزدیک 1 الی 2 ماه اینترنت خارجی رو قطع کردن دیدن چه بلایی سر کشور اومد (هیچ کس بسته اینترنتی خریداری نکرده و مصرف داده کشور روزانه 86 درصد کاهش یافت )حالا میخوان با این خبرا موتور های جست و جوگر خارجی رو بد کنن...
اقایون مسئول ادم باید یه چیزی رو داشته باشه تا با مال دیگری شاخ به شاخش کنه ...
ناشناس
۱۹:۵۵ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
قیمت اجناس در ایران ومیزان فساد اداری در ایران را هم جستجو نکنید چون سکته می کنید
امپراطور
۱۹:۰۴ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
شماره 3 خیلی جالب بود. من فکر میکردم تاریخچه جستجو رو پاک کنی همه چیز پاک میشه
ناشناس
۲۳:۰۱ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
منم‌ همینجوری فکر میکردم.
زهراافروشه
۱۴:۲۶ ۱۸ مرداد ۱۳۹۹
سلام امپراطور
ازاین حرفا نزن پیدات میکنن برات بد میشه
ایمان
۱۸:۳۵ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
این تیتر کاملاً اشتباه هست باید گفت برای موارد بسیار دقیق از گوگل سرچ نشود من خودم تمام موارد بالا رو سرچ کردم بیشتر وقت ها هم نتیجه گرفتم حالا من که مترجم مقالات پزشکی نیستم که نخوام از مترجم گوگل استفاده نکنم
ناشناس
۱۸:۳۱ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
گوگل خیییلی هم خوبه
ناشناس
۱۷:۰۵ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
راه بهتری سراغ دارید ؟
ناشناس
۱۵:۳۱ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
گوگل پزشک نیست این خیلی جالب بود