او افزود: ظرفیت استان کرمان در این بخش تقریبا ۴۶ مگاوات و معادل مصرف ۱۶۰ هزار خانوار است که در تامین برق مطمئن در استان و کمک به پیک بار تابستانی و کاهش خاموشیها میتواند موثر باشد.
حبیبی اظهار داشت: با توجه به تابش بسیار مناسب خورشید در این استان هم اکنون ۴۶ مگاوات نیروگاه خورشیدی در کرمان در مدار است و امسال که سال جهش تولید نام گرفته ۲۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی دیگر نیز به مدار خواهد آمد.
او بیان داشت: استقبال از سرمایه گذاری در انرژی خورشیدی چه در بخش خانگی که از طریق شرکت توزیع و چه در بخش شبکه انتقال و فوق توزیع که توسط برق منطقهای کرمان پیگیری میشود، خوب است، البته به دلیل تحریمها موانعی هم هست که در صورت بر طرف شدن شرایط برای سرمایه گذاران بهتر هم میشود.
او تصریح کرد: نیروگاههای خورشیدی به علت مصرف نکردن سوخت فسیلی باعث کاهش آلایندههای زیست محیطی میشوند و کاهش تلفات به دلیل نزدیک شدن تولید کننده به مصرف کننده از دیگر مزایای این نیروگاهها است و با تولیدی که تاکنون در استان داشتیم ۴۵ میلیون مترمکعب گاز مصرفی و حدود ۱۷ میلیون کیلووات ساعت تلفات انرژی نسبت به استفاده مرسوم از سوخت فسیلی، کاهش پیدا کرده است.
انتهای پیام/س