سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

به همت محققان داخلی صورت گرفت؛

تولید محلول ضدعفونی کننده با درجه سمیت کمتر

یک شرکت دانش بنیان با تولید نانوذرات سلنیوم، به دنبال رسیدن به فناوری تولید ضدعفونی‌کننده‌های حاوی این نانوذرات است که دارای درجه سُمیت کمتری هستند.

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با شیوع ویروس کرونا، مصرف مواد ضدعفونی‌کننده در کشور افزایش یافته است و شرکت‌ها برای تامین نیاز بازار اقدام به ارائه محصولات جدیدی کرده‌اند. یکی از این محصولات، ضدعفونی‌کننده‌های حاوی نانوذرات نقره است اما یک شرکت دانش بنیان  مسیر دیگری را طی می‌کند.

سینا میر جلیلی، مدیرعامل این شرکت می‌گوید: ما موفق به توسعه فناوری ساخت نانوذرات سلنیوم شدیم و گواهی‌نانو مقیاس را برای این محصول دریافت کردیم. در مرحله تهیه تجهیزات و زیرساخت‌های لازم برای تولید انبوه هستیم به طوری که بعد از نصب تجهیزات امکان تولید روزانه ۵۰۰ لیتر محلول حاول نانوذرات سلنیوم فراهم می‌شود.

او افزود: این محلول کاربرد‌های مختلفی دارد، اما ما روی تولید ضدعفونی‌کننده متمرکز هستیم. در واقع در مرحله دوم توسعه، قرار است از این نانوذرات برای تولید مواد ضدعفونی‌کننده استفاده کنیم.

این فعال فناور ادامه داد: قرار است این ضدعفونی‌کننده جایگزین ضدعفونی‌کننده‌های الکلی بازار شود. قیمت کم این محصول و همچنین سَمیت‌کمتر آن نسبت به دیگر مواد مورد استفاده در ضدعفونی‌کننده‌ها، عواملی هستند که ما انتظار داریم موفقیت این محصول را در بازار تضمین کند.


بیشتر بخوانید


او درباره مزیت این شرکت دانش بنیان در تولید این نانوذرات سلنیوم می‌گوید: اولین مزیت روش ما امکان کنترل ابعاد نانو ذرات است. مزیت دیگر این روش، مقیاس‌پذیری آن است به طوری که می‌توان از آن برای تولید انبوه نانوذرات سلینوم استفاده کرد.

این دانش‌آموخته رشته نانوبیوتکنولوژی دانشگاه تربیت مدرس امیدوار است که با تداوم توسعه این فناوری و امکان تولید ضدعفونی‌کننده حاوی نانوذرات سلنیوم بتواند، بخشی از نیاز رو به رشد مواد ضدعفونی‌کننده کشور را تامین کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.