سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کیک هندوانه خوشمزه و با ظاهری جذاب + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه کیک هندوانه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از بهترین و متفاوت‌ترین ایده‌های جدید کیک هندوانه است.  ما در ادامه  کیک هندوانه را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۵۰ گرم
آرد سفید ۱/۴ پیمانه
نشاسته ذرت ۲.۵ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
آب ولرم ۱.۵ قاشق سوپ خوری
رنگ قرمز و سبز خوراکی به مقدار لازم
خامه فرم گرفته به مقدار لازم

مراحل پخت

آرد، بیکین پودر و نشاسته را سه بار الک کنید.

فر را از یک ربع قبل با ۱۸۰ درجه سانیتگراد روشن کنید و زرده و نیمی از شکر و وانیل را خوب با همزن بزنید.

هر چقدر بیشتر هم بزنید کیفیت کیک بالاتر می‌رود، پس از این که پف کرد، کرم رنگ و حجمش هم دو برابر شد، آب ولرم را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

در این مرحله باید رنگ قرمز را به مواد اضافه کنید. کم کم باید رنگ را اضافه کنید تا به رنگ دلخواهتان برسید.

سفیده‌ها را با همزن خوب بزنید و پس از کمی پف کردن شکر را کم کم به آن اضافه کنید و بزنید تا سفت شود.

سفیده را به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و به آرامی و در همان جهتی که سفیده را زدید هم بزنید تا مخلوط شوند

آرد، نشاسته ذرت و بیکین پودر را دو نوبت به مواد اضافه کنید و با لیسک آرام مخلوط کنید فقط در حد مخلوط شدن نه بیشتر

مواد را در یک ظرف کاسه‌ای شکل که قبلا چرب کرده‌اید بریزید و آرد پاشی کنید و در فر که از قبل گرم شده بگذارید به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بماند و پس از پختن کیک باید سرد شود.

به خامه فرم گرفته رنگ سبز خوراکی را اضافه کنید تا به رنگ دلخواهتان برسد، اول یک لایه نازک روی کل کیک بکشید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

بعد کیک را یک دور با رنگ سبز خامه کشی کنید که کیک پیدا نباشد و دوباره کیک را در یخچال قرار دهید.

خامه باقیمانده را تیره‌تر کنید یعنی رنگ سبز را بیشتر کنید برای خط‌های روی هندوانه، خامه را در یک قیف ریخته و شیار‌ها را روی کیک ایجاد نمایید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.