به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، ایرج کارخایی مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان در جلسه کارگروه تخصصی فرهنگی، اجتماعی و آموزشی شورای پدافند غیرعامل استان گفت: ترویج اصول پدافند غیرعامل برای فرهنگسازی و گفتمان سازی آن در راستای ایجاد یک باور عمومی در جامعه در دستور کار قرار دارد.
او با اشاره بهضرورت بهرهگیری از ظرفیتهای فرهنگی، رسانهای و آموزش تخصصی و عمومی بیان کرد: در ساختار اجرای پدافند غیرعامل استان، ۱۲ کارگروه تخصصی ذیل شورای پدافند غیرعامل در حوزههای مختلف پیشبینیشده است.
کاهش آسیبپذیری، مصونسازی و استمرار خدمترسانی
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان با تأکید بر اینکه کارگروه تخصصی فرهنگی، اجتماعی و آموزشی یکی از مهمترین و مؤثرترین کارگروههای پدافند غیرعامل محسوب میشود، افزود: این کارگروه میتواند تأثیر بسزایی در ارتقا جایگاه، منزلت و رسالت پدافند غیرعامل ایفا کند.
کارخایی بابیان اینکه پدافند غیرعامل بهعنوان یکی از راهبردهای دفاعی کشور برای مقابله با تهدیدات دشمن است، تصریح کرد: پدافند غیرعامل منجر به ایجاد پایداری، کاهش آسیبپذیری، مصونسازی و استمرار خدمترسانی در شرایط خطر و بحران میشود و امروز فراگیر شدن و عملیاتی کردن آن بیشازپیش احساس میشود.
او با اشاره به اینکه از بدو انقلاب تاکنون این کشور با انواع تهدیدات سخت، نیمه سخت و نرم دشمن که ازلحاظ محتوا و شکل، تغییرات گسترده، پیچیده و نامشخصی دارند روبهرو بوده است، گفت: این تهدیدات نوین، دانشمحور و فناورانه هستند که بر باورها تکیهدارند.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان با تأکید بر اینکه اکنون با شیوه جدید تهدیدات به شکل ترکیبی یا هیبریدی که روی شناخت، باورها و با تسلط بر حوزهی فکر و ذهن جامعه ما متکی است، مواجه هستیم، ابراز کرد: بنابراین استفاده از همهی ابزارها و فنهای موجود نوین بر پایه ارتباط است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان نیز در این جلسه بابیان اینکه با تجمیع محتوای تولیدشده توسط دستگاههای متولی فرهنگ و با تزریق آن به فضای مجازی میتوان از هجمههای فرهنگی دشمن جلوگیری کرد، اظهار داشت: برنامه شاد نیز بهعنوان یک بستر مناسب برای فرهنگسازی و آموزش پدافند غیرعامل میتواند مورداستفاده قرار گیرد.
فرشید فلاح با اشاره به اینکه کارگروه فرهنگی، اجتماعی و آموزشی از طرحهای پژوهشی کاربردی که به کمک مدیران دستگاههای اجرایی میآید، استقبال میکند، افزود: در این کارگروه؛ خانواده، آموزش، فضایمجازی و امید افزایی بهعنوان چهار محور مطرح است که ضرورت دارد تولیدات محتوایی آموزشی، پیشگیرانه در راستای افزایش سرمایههای اجتماعی متناسب با این چهار محور باشند.
انتهای پیام / م