به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بیمه مرکزی، رئیس کل بیمه مرکزی و هیات عامل نهاد سیاست گذار صنعت بیمه در نخستین هفتههای کاری با رئیس مجلس یازدهم دیدار و گفتوگو کردند.
محمدباقر قالیباف در این دیدار با ابراز خرسندی از عملکرد صنعت بیمه در حوزه رشد اقتصادی و همچنین مسئولیت اجتماعی، اظهار داشت: همکاری کمیسیونهای مرتبط مجلس با صنعت بیمه یک ضرورت انکارناپذیر است و با راه اندازی کارگروه تحول، تمامی راهکارهای رشد صنعت بیمه بررسی میشود و تدوین و اصلاح قوانین با جدیت دنبال خواهد شد.
قالیباف کاهش دغدغههای دولت را از ماموریتها و دستاوردهای صنعت بیمه یاد کرد و افزود: اگر ریسکهای موجود کشور با تکیه بر اصول و قواعد بیمهای مدیریت شود در هنگام وقوع حوادث و بحران، هیچ نیازی به ورود دولت و حاکمیت وجود نخواهد داشت.
در این دیدار غلامرضا سلیمانی از ملاقات با رئیس قوه مقننه به عنوان فرصتی مناسب برای تعامل اهالی صنعت بیمه و اعضای خانه ملت یاد کرد و گفت: صنعت بیمه خود را در بزنگاههای حساسی نظیر تحریمهای ناجوانمردانه، بحران کرونا، زلزلهها و سیلهای اخیر به اثبات رسانده و با حمایت نهاد قانونگذار و تصویب لوایح مهم بیمه ای، این روند با شتاب بیشتری ادامه خواهد یافت.
رئیس کل بیمه مرکزی از ضرورت تبیین ظرفیتهای ناشناخته صنعت بیمه و تاثیر آن در افزایش ضریب رضایت و رفاه جامعه سخن گفت و تصریح کرد: در زمینه همگانی سازی بیمههای زندگی و شناسایی قابلیتها و مزیتهای آن، اقدامات خوبی انجام شده، اما باید به سمت فرهنگسازی عمومی بیمههای آینده ساز حرکت کنیم.
سلیمانی از تاسیس مرکز ملی مدیریت ریسک به عنوان یک تحول بزرگ در تعادل اقتصادی کشور نام برد و تصریح کرد: با راه اندازی این مرکز فعالان حوزه کسب و کار، تولید و خدمات، شبکههای واردات و صادرات و بنگاههای دیگر اقتصادی میتوانند در فضای امن و آرام به فعالیت بپردازند.
وی به ارائه گزارش تفصیلی از عملکرد صنعت بیمه و صندوق تأمین خسارتهای بدنی در چهار سال اخیر پرداخت و افزود: رضایتمندی و اعتماد عمومی مردم به صنعت بیمه بزرگترین سرمایه این صنعت به شمار میرود.
رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به آمار بالای پروندههای دارای مقصر و متواری در صنعت بیمه گفت: در سال ۱۳۹۸ صندوق تامین خسارتهای بدنی به ۲۲ هزار و ۹۳۷ پرونده دارای مقصر و متواری رسیدگی و خسارت پرداخت کرده است.
سلیمانی در بخش دیگری از سخنانش از پرداخت ۱۵۰۰ میلیارد تومان خسارت در سال۹۸ به عنوان یکی از دستاوردهای صنعت بیمه یاد کرد و گفت: اهتمام جدی صنعت بیمه برای پرداخت خسارتهای وارده به بیمه گذاران یکی از وظایفی است که با افتخار به آن عمل کرده ایم.
رئیس شورای عالی بیمه، اقتدار صنعت بیمه در حوزه اتکایی را یکی از مهمترین دستاوردهای ضد تحریمی دانست و گفت: خوشبختانه صنعت بیمه با وجود تحریمها بسیار موفق عمل کرد هم اکنون برای تمام ریسکهای بزرگ، پوششهای بیمهای مناسب وجود دارد.
سلیمانی در پایان با تشریح جزئیات لایحه تاسیس صندوق بیمههای همگانی و نقش آن در ایجاد فضای امنیت آفرین و اطمینان بخش در جامعه از رئیس قوه مقننه و نمایندگان خانه ملت خواست تا با تصویب نهایی این لایحه از بار روانی و مالی ملت بکاهند.
انتهای پیام/