او با بیان اینکه به خاطر پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ نظارت بر اماکن عمومی استان هر هفته انجام می شود افزود: این هفته ۴ هزار و ۲۸۹ مورد بازرسی از مراکز تهیه، طبخ و توزیع و فروش مواد غذایی استان داشتیم.
مدیر گروه بهداشت و محیط و حرفهای دانشگاه علوم پزشکی استان بیان کرد: تمامی نکات آموزشی و بهداشتی و هشدارهای لازم برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا در اختیار اماکن عمومی و تفریحی، هتلها، رستورانها، نانواییها که در تهیه و توزیع مواد غذایی فعالیت دارند قرار داده شده است.
رفعتی افزود: تعداد کل مراکز تهیه، توزیع طبخ و فروش مواد غذایی و همچنین اماکن عمومی و اداری در استان ۳۱ هزار و ۲۲۲ مورد است.
انتهای پیام/م