به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،صحاف مدیرکل بهزیستی آذربایجانشرقی با اشاره به انواع فعالیتهای بهزیستی در حوزه مشاوره، گفت: مشاوره ژنتیک با زوجهای جوان یکی از مهمترین و تاثیرگذاترین حوزههای فعالیت این مجموعه است که آثار و تبعات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی آن در جامعه بسیار وسیع است.
او از ارایه ۲۷ هزار خدمت در حوزه درمان و بازتوانی اعتیاد توسط بهزیستی خبر داد و افزود: علاوه بر این خدمات، بیش از ۳۴ هزار مورد مشاوره حضوری، ۵۵ هزار مشاوره تلفنی با خط تماس ۱۴۸۰ و نزدیک ۶ هزار مشاوره طلاق در سال گذشته توسط بهزیستی آذربایجان شرقی به انجام رسیده است.
صحاف پرداخت مستمری به خانوادههای دارای فرزندان ۳ قلو و بیش از ۳ قلو را از دیگر فعالیتهای بهزیستی برشمرد که اعطای کمکهای موردی به خانوادههای دارای فرزندان دو قلو نیز در همین راستا صورت میگیرد.
او با بیان اینکه در حال حاضر افزون بر یک هزار مهدکودک در آذربایجان شرقی فعالیت دارند، گفت: از این تعداد ۵۷۰ مهدکودک در مراکز شهری و ۴۴۰ مهدکودک نیز در مناطق روستایی به ارایه خدمات برای خانوادهها مشغولند که علاوه بر این مراکز، تعداد ۲۰ آدینه مهد نیز در شهرهای مختلف استان وجود دارد.
صحاف، ایجاد و گسترش تعداد ۳۱ مهدکودک در مناطق محروم و سکونتگاههای غیررسمی و توسعه و تجهیز تعداد ۲۹ مهدکودک روستایی را در راستای حمایت از کودکان مناطق محروم و روستایی را از دیگر اقدامات بهزیستی آذربایجان شرقی بیان کرد.
او با اشاره به اهمیت پیشگیری از اختلالات جسمی و روانی در جامعه، از اجرای منظم برنامههای غربالگری شنوایی و پیشگیری از تنبلی چشم در این راستا خبر داد و گفت: تاکنون ۶۲ هزار مورد برنامه غربالگری شنوایی، بیش از ۸ هزار مشاوره ژنتیک و بالغ بر ۱۵۸ هزار مورد برنامه پیشگیری از تنبلی چشم در استان انجام شده است.
انتهای پیام/ک