سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرپ مرغ +طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه کرپ مرغ را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کمپوت کرپ مرغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

برای تهیه کرپ مرغ، سینه مرغ رو خرد کنید با چند حبه سیر رنده شده و ادویه (پاپریکا، فلفل، آویشن، ...) کمی تفت بدید، مرغ که آب انداخت قارچ سرخ شده رو اضافه کنید، حرارت رو کم کنید، در تابه رو ببندید بذارید ده دقیقه بپزه، بعد از این مدت فلفل دلمه‌ای خرد شده رو اضافه کنید و بعد از یکی دو دقیقه حرارت رو خاموش کنید، چون قرار نیست فلفل‌ها سرخ بشه، مخلفات کرپ آماده اس، اما میتونید تو این مرحله یک مدل پنیر طعم دهنده مثل پنیر پارمزان اضافه کنید.

برای نان کرپ، سه تا تخم مرغ رو با نمک و فلفل هم بزنید نصف لیوان آب، نصف لیوان شیر، یک قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید، بعد حدودا یک لیوان آرد به تدریج بریزید و مدام هم بزنید تا به غلظت مناسب برسید، اگر آرد گوله شد از الک ریز مایه کرپ رو رد کنید. غلظت مایه کرپ رو تو هایلایت کرپ مرغ ببینید.


بیشتر بخوانید


تابه نچسب رو بذارید روی حرارت، فقط برای اولین کرپ خیلی کم چرب کنید، یک ملاقه کوچیک از مایه کرپ بریزید تو تابه خیلی سریع تابه رو بچرخونید تا یکدست پخش بشه، بذارید با حرارت ملایم بپزه، وقتی روش حباب زد برش گردونید تا سمت دیگه اش هم بپزه.

از مخلفات روی نون کرپ بذارید در صورت تمایل کمی پنیر پیتزا روش بریزید کرپ رو رول کنید یا بقچه‌ای بپیچید، تو این مرحله می‌تونید کرپ رو سرخ کنید یا یک ورق پنیر روش بذارید و بفرستیدش توی فر.

منبع:ghazakadeh

انتهای پیام/

برچسب ها: آموزش آشپزی ، کرپ مرغ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.