سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خواهران:

احسان قربانی را در روز‌های کرونایی از دست ندهیم

ظهیری گفت: در این روز‌ها که بسیاری از مردم به خاطر کرونا در مضیقه هستند باید به قربانی کردن توجه ویژه شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،معصومه ظهیری،معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خواهران با تبریک روز عید قربان اظهار کرد: قربانی کردن فعل فردی، ولی اثر جمعی دارد یعنی یک شخص گوسفندی قربانی می‌کند، ولی به جای آن چندین نفر از آن سهم می‌برند که آثار آن در جامعه همدلی و مواسات است.


او افزود: در دین اسلام به قربانی کردن تاکید فراوانی شده است حتی اگر برای یک نفر از نظر مالی قربانی کردن سخت باشد می‌تواند با چندین نفر مشارکتی یک گوسفند ذبح کند و آن را در بین نیازمندان و کسانی که از لحاظ معیشتی مشکل دارند اهدا کنند.


معاون فرهنگی و تبلیغی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران ادامه داد: از این رو قربانی کردن عمل فردی و جمعی است که باید در این روز‌ها که بسیاری از مردم به خاطر ویروس کرونا در مضیقه هستند به آن توجه ویژه شود.


ظهیری با تاکید بر این که عید قربان در دین اسلام دارای دو اهمیت ویژه است گفت: از یک جهت این روز برای تکمیل بحث حج وخارج شدن حجاج از احرام است به گونه‌ای که حجاج در ادامه اعمال روز عید رو به سنّت قربانی می‌آورند و آن را به پیشگاه پروردگار هدیه می‌کنند و به دستور الهی جامه عمل می‌پوشانند و از طرف دیگر بحث امامت و ولایت است.


به گفته او، انسان در قنوت نمازعید قربان به بزرگی و مغفرت خداوند اعتراف می‌کند و می‌گوید: "خدایا ‌ای اهل بزرگی و عظمت و‌ ای شایسته بخشش و قدرت و سلطنت و‌ ای شایسته عفو "و این گونه از خداوند طلب رحمت می‌کند.


ظهیری عنوان کرد: عید قربان عید معامله با خداوند است در این روز بود که حضرت ابراهیم (ع) با بردن فرزندش به قربانگاه در مسیر خوب بندگی و اوامر الهی قدم برداشت.


معاون فرهنگی و تبلیغی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران گفت: خداوند در مقابل حرکت حضرت ابراهیم (ع) به او گوسفندی اهدا کرد و دریای رحمت و مغفرتش را باز کرد.


ظهیری ادامه داد: عید یعنی بازگشت انسان‌ها از زندان نفس و خرافات به سوی خدا، بازگشت از تسلط اهریمن به سوی خدای رحمت و از نو شروع کردن است تا از این طریق به جشن بندگی بروند.

منبع: خبر حوزه

انتهای پیام/ش

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.