او افزود: کلاهبرداران سایبری با سوء استفاده از شرایط موجود در کشور نسبت به انجام تبلیغات مختلف در بستر شبکههای اجتماعی مبنی بر دریافت نذورات برای یاری رساندن به نیازمندان در حال فعالیت مجرمانه هستند.
این مقام انتظامی درباره شیوه کار این مجرمان سایبری، گفت: کلاهبرداران با طراحی سایتهای جعلی و دروغین به عنوان مؤسسات و سازمانهای شناخته شده و معتبر، با اعلام شماره حسابهای شخصی، متقاضی واریز وجوهات به این گونه حسابها هستند.
ابوطالبی به شگرد دیگر این افراد سودجو اشاره و خاطرنشان کرد: کلاهبرداران با ترفند خیرین و راه اندازی صفحات شخصی در بستر شبکههای اجتماعی و پیام رسانها و سوء استفاده از نام و اعتبار افراد مشهور و شناخته شده شامل هنرمندان، ورزشکاران و سرشناسان کشور با انجام مهندسی اجتماعی نظیر تحریک احساسات هموطنان و تهیه کلیپهای تصویری شامل فیلم و عکس از نیازمندان، محرومان و خانوادههای کم بضاعت مدعی دریافت وجوه نذورات به منظور کمک رسانی به افراد آسیب پذیر و نیازمند میشوند.
او در پایان تصریح کرد: با تجزیه و تحلیل این گونه فرآیندهای کلاهبرداری و پروندههای قضائی به پلیس فتا مشخص شد که این نوع فعالیتها در فضای مجازی، عمدتا با هدف سودجویی صورت میپذیرد.
انتهای پیام/ غ