سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

داغ‌ترین موضوعات دنیای گوشی‌های هوشمند در سال ۲۰۲۰

با افزایش چشمگیر استفاده از گوشی‌های هوشمند، موضوعات مربوط به این فناوری نیز رشد فوق‌العاده‌ای را به خود دیدند.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، گوشی‌های هوشمند سال‌هاست که به یکی از مهم‌ترین قسمت‌های زندگی روزمره انسان تبدیل شده‌اند و از سال ۱۹۷۰ تا به امروز با توسعه و گسترش توانسته‌اند در زندگی تقریباً همه‌ی انسان‌ها راه پیدا کنند. با معرفی این وسایل هوشمند در سال ۱۹۷۰ و پیشرفت چشمگیر آن‌ها در دهه ۹۰، گوشی‌های هوشمند موفق شدند دنیا را فتح کنند و برقراری ارتباط را برای انسان‌ها از هر زمانی آسان‌تر سازند.

گستردگی گوشی‌های هوشمند و پیشرفت چشمگیر آن‌ها باعث شده تا زیرمجموعه‌های بسیاری برای این وسایل الکتریکی به وجود آید، در نتیجه هر ساله با تغییر فناوری گوشی موارد دیگری نیز تحت تأثیر قرار می‌گیرند. در ادامه به مهم‌ترین موضوعاتی که حول محور گوشی‌های هوشمند در سال جاری اتفاق افتاده است نگاهی می‌اندازیم.

رشد چشمگیر استفاده از گوشی‌های هوشمند

یکی از مهم‌ترین مسائل سال جاری در حیطه گوشی‌های هوشمند رشد فوق‌العاده استفاده از این وسایل الکتریکی توسط کاربران سراسر جهان است. زمانی که سال ۲۰۲۰ آغاز شد، گوشی‌های هوشمند همچنان یکی از مهم‌ترین بخش‌های زندگی انسان‌ها در سراسر جهان بودند. پس از گسترش ویروس کرونا و شیوع این بیماری در سراسر جهان، کاربران ناچار شدند تا زندگی خود را در قرنطینه سپری کنند، این امر در کنار تمامی تأثیرات دیگر خود باعث شد تا میزان استفاده از گوشی‌های هوشمند به شکل چشمگیری افزایش یابد.

پیش از این عده‌ای از افراد معتقد بودند میزان استفاده از گوشی‌های هوشمند تنها به دلیل رفت و آمد افراد به خارج از خانه بالا است، اما پس از شیوع ویروس کرونا مشخص شد کاربران استفاده از تلفن‌های همراه را حتی در قرنطینه خانگی امری ضروری و مهم می‌دانند. از ماه مارس سال ۲۰۲۰ و با اعمال دستور قرنطینه خانگی، دنیا شاهد رشد شگفت‌انگیز استفاده از گوشی‌های هوشمند بود چرا که مردم همواره در حال بررسی اخبار و به‌روزرسانی شبکه‌های اجتماعی هستند. در مجموع اعمال قرنطینه خانگی باعث شد میزان آنلاین بودن افراد افزایش پیدا کند و شبکه‌های اجتماعی با رشد چشمگیر کاربران مواجه شوند.


بیشتر بخوانید


فناوری 5G؛ داغ‌ترین موضوع این روزها

یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین موضوعات این روزها در دنیای فناوری، اینترنت نسل پنجم تلفن‌های همراه به حساب می‌آید که ذهن بسیاری از کاربران را به خود مشغول کرده است. این فناوری چند سالی است که به دنیا راه پیدا کرده اما با در دسترس قرار گرفتن کامل در سال ۲۰۲۰ و همچنینی شیوع ویروس کرونا، بحث‌های حول محور آن گسترش بسیار زیادی پیدا کرد. این روزها تقریباً تمامی گوشی‌های هوشمند بالا رده و میان رده در زمان انتشار از فناوری 5G پشتیبانی می‌کنند و اینترنت نسل پنج در اکثر نقاط جهان از جمله ایران قابل استفاده شده است.

فناوری 5G از چندین جهت پتانسیل‌های زیادی دارد، اینترنت نسل پنجم نه تنها می‌تواند سرعت ارسال و دریافت داده‌ها را به شکل غیرقابل باوری افزایش دهد بلکه پشتیبانی زیادی از اینترنت اشیاء، هوش‌های مصنوعی، واقعیت مجازی و واقعیت افزوده را به همراه دارد. توسعه این فناوری از امسال تا سال ۲۰۳۰ به طور خواهد انجامید و قرار شده بیش از ۱۰۰ میلیارد دستگاه هوشمند به آن متصل شوند. یکی از مواردی که در این فناوری کاربران را بسیار راضی نگه می‌دارد، استفاده از فضای ابری و کاهش نرخ تغییر آن است.


بیشتر بخوانید


رونق کسب و کارهای اینترنتی با رواج خرید آنلاین

طی سال‌های اخیر کاربران شاهد تغییر روش خرید محصولات از نوع سنتی به شیوه جدید و آنلاین بوده‌اند. در حال حاضر بیش از دو میلیارد نفر تمامی خریدهای خود را به صورت آنلاین انجام می‌دهند. این در حالی است که تا سال ۲۰۱۴ تنها یک میلیارد نفر تمایل به خرید اینترنتی داشتند. توسعه خرید اینترنتی از امسال تازه شکل گرفته و پیش‌بینی می‌شود با رشد بیشتری در سال‌های پیش رو مواجه شود.

همان‌طور که پیش از این اشاره شد، علت اصلی گسترش استفاده از گوشی‌های هوشمند و همچنین خریدهای اینترنتی قرنطینه خانگی بوده و هست چرا که مردم ترجیح می‌دهند ریسک بیرون رفتن و بیمار شدن را به جان خود نخرند. به همین دلیل احتمال می‌رود افراد با عادت کردن به نحوه خرید آنلاین این روش را پیش بگیرند و دیگر روش‌های سنتی را اجرا نکنند.

گفتنی است؛ خریدهای آنلاین دیگر به خوراک، پوشاک و لوازم خانه محدود نمی‌شوند، کاربران این روزها می‌توانند خودروهای خود را نیز به صورت اینترنتی خریداری کنند و آن را در نزدیکی خانه تحویل بگیرند. استقبال کاربران برای انجام خریدهای اینترنتی باعث شده مسئولان تصمیم بگیرند امنیت سایبری درگاه‌های اینترنتی بانک‌ها را افزایش دهند و این امر به توسعه علم امنیت سایبری نیز کمک کرده است.


بیشتر بخوانید


ابزارهای موقعیت محور

با شیوع ویروس کرونا و گسترش خطر ابتلا به این بیماری، شرکت‌هایی مانند گوگل و اپل سعی کردند با اختراع برنامه موقعیت‌یاب کاربران را از خطرهای احتمالی و مناطق آلوده با خبر سازند. گوشی‌های هوشمند تقریباً از ابتدای عرضه خود قابلیت تشخیص موقعیت و مسیریابی را به همراه داشتند، حالا با ایجاد نیازهای جدید برنامه‌های گوشی‌های هوشمند نیز می‌توانند از قابلیت مذکور بیشترین استفاده را ببرند.


بیشتر بخوانید


کیف پول‌های مجازی

آخرین موردی که در دنیای گوشی‌های هوشمند مورد توجه بسیار قرار گرفته کیف پول مجازی است. کیف پول‌های مجازی در واقع ابزاری هستند که به کاربران کمک می‌کنند هزینه‌های خود را با سرعت بالا پرداخت کنند. با استفاده از این ابزارها گوشی هوشمند افراد به یک کارت اعتباری تبدیل می‌شود که می‌تواند در لحظه مبلغ مورد نیاز را پرداخت کند.

این نوع ابزارهای مجازی پیش از ۲۰۲۰ نیز مورد توجه کاربران بودند اما با توسعه خریدهای اینترنتی و استفاده بالا از گوشی‌های هوشمند در سال جاری، کیف پول‌های مجازی نیز به یکی از داغ‌ترین مباحث سال تبدیل شدند.

گزارش از امین وصالی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۲۳ ۱۱ مرداد ۱۳۹۹
ما اصلا به گوشي نياز نداريم مفسده اش بيشتر از مفيد بودن اش وقت ادم تلف ميكنه همون تلوزيون نكات مهم رو بگه كافيه
محسن
۱۴:۱۴ ۱۲ مرداد ۱۳۹۹
این حرفمون کاملا غلطه چون ما الان داریم کل لوازم مثل ماشین حساب چراغ قوه کتاب خونه بازی فروشگاه تلویزیون اطلاعات و کلی چیز رو توی ۱۵۰ گرم قطعه داریم استفاده میکنیم
ناشناس
۱۳:۵۶ ۱۱ مرداد ۱۳۹۹
دلار اینقدر گرون شده که بر روی همه چیز تاثیر گذاشته . قیمت یه گوشی موبایل که قبلاً سه میلیون بود , حالا شده هفت میلیون . کی دیگه میتونه موبایل بخره . 5G پیشکش