سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه تارت کیک ساده با کرم لیمویی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه تارت کیک ساده با کرم لیمویی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه تارت کیک ساده با کرم لیمویی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ: ۲ عدد
آرد الک شده: ۱ پیمانه
شکر: سه چهارم پیمانه
شیر: نصف پیمانه
روغن: نصف پیمانه
وانیل: مقداری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ رو با وانیل و شکر بزنید تا کرم رنگ بشه شیر و روغن رو اضافه کرده و دو دقیقه هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر و الک کرده و با مواد مخلوط می‌کنیم و کمی با همزن بزنید تا گلوله‌ای باقی نمونه.
مایه کیک رو داخل ظرف چرب شده (با روغن جدا کننده چرب بشه) بریزید و در فر از قبل گرم شده با درجه‌ی ۱۸۰ به مدت چهل دقیقه بزارید تا بپزد. کیک اماده شده را از قالب در بیارید و بزارید کمی خنک بشه بعد کرم تارت سرد شده رو روش بریزید و با لیموی حلقه شده تزیین کنید.

طرز تهیه کرم تارت:

یک لیوان شیر
۲ قاشق. غ نشاسته ذرت
نصف ق چایخوری وانیل
۲ قاشق. غ شکر

مواد با هم مخلوط و روی حرارت باشعله بسیارکم باقاشق چوبی یا همزن دستی مرتب هم بزنید تا وقتی کمی غلیظ شود. نصف بسته پودر ژله‌ی لیمو و یک قاشق مرباخوری آب لیموی تازه رو با نصف لیوان آبجوش حل کنید و به مواد اضافه کنید خوب هم بزنید تا یکدست بشه حرارت را خاموش کرده بزارید کرم کامل خنک بشه سپس روی کیک بریزید بمدت یک ساعت بزارید داخل یخچال تا کرم روی کیک ببنده.

اندازه‌ی قالب کف برجسته با قطر ۲۸ سانت بود.

اگه روغن جدا کننده نداشتین با روغن مایع چرب و حتما آردپاشی بشه.


بیشتر بخوانید


منبع: kadbanoooo

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.