سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اجرای طرح همیار دانشجو در دانشگاه شیراز

طرح همیار دانشجو در دانشگاه شیراز با موفقیت اجرا شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علی حفیظی مدیر فرهنگی دانشگاه شیراز، گفت: معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز با هدف پشتیبانی آموزشی، پژوهشی، مالی، رفاهی، روانشناختی و فرهنگی دانشجویان این دانشگاه طرح همیار دانشجو را با موفقیت اجرا کرده است.

او، با اشاره به شیوع کرونا ویروس و تغییر نوع فعالیت دانشگاه‌ها و اهمیت یافتن آموزش الکترونیک به جای آموزش حضوری، اجرای طرح همیار دانشجو را راهکاری برای به حداقل رساندن مشکلات دانشجویان دانست.

دبیر طرح همیار دانشجوی دانشگاه شیراز، در خصوص روند اجرای طرح همیار دانشجو بیان کرد: پس از طرح ایده اولیه کارشناسان حوزه فرهنگی دانشگاه و تکمیل آن با حضور گروه‌های فعال دانشجویی و مشورت با اساتید دانشکده‌های علوم تربیتی و روان‌شناسی، برنامه مورد نظر از سوی هیئت رئیسه دانشگاه تصویب و اجرایی شد.

حفیظی تصریح کرد: در این طرح، کمیته های مختلفی شامل آموزشی، مالی رفاهی، روانشناختی، فرهنگی و اجتماعی، فنی، نظارت و ارزیابی تشکیل شده است.

مدیر فرهنگی دانشگاه شیراز با اشاره به برگزاری جلسات توجیهی و آموزشی برای اعضای کمیته‌های تشکیل شده، ادامه داد: پس از این مرحله، ۸۷ کارشناس و ۹۰ استاد پشتیبان در دانشکده‌های مختلف با دانشجویان تماس برقرار کرده و با شناسایی دانشجویان نیازمند در زمینه‌های مختلف، موارد را برای بررسی و برای رفع نیاز به دبیرخانه معرفی کردند.

او، با بیان اینکه پایش‌ها از سوی کارشناسان و اساتید پشتیبان در ۱۳ دانشکده انجام شد و آخر اردیبهشت ماه امسال به پایان رسید، افزود: در نتیجه‌ پایش ۱۰ هزار و ۵۰۱ نفر، دانشجویان نیازمند به پشتیبانی آموزشی، پژوهشی، مالی، روانشناختی، بسته اینترنتی، لپ‌تاپ، تلفن همراه هوشمند و همچنین دانشجویان مبتلا به کرونا، مشخص شدند.

 حفیظی اضافه کرد: در این طرح علاوه بر ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی، مالی و رفاهی، پایش روانشناختی دانشجویان، برنامه‌های متنوع فرهنگی اجتماعی نیز به صورت مجازی برای دانشجویان و از طریق بسترهای فضای مجازی موجود، اجرا شد.

مدیر فرهنگی دانشگاه شیراز، این برنامه‌ها را شامل جلسات پرسش و پاسخ، کارگاه‌های آموزشی و گپ و گفت دانست و اظهار کرد: برای رفع نیازهای مالی و رفاهی دانشجویان پایش شده، از منابع مختلفی مانند منابع دانشگاه، مشارکت خیران خارج از دانشگاه، گروه خود جوش بانوان هیئت علمی دانشگاه و بنیاد ملی نخبگان، استفاده شد.

او، با تاکید بر اینکه علاوه بر تامین نیازهای مالی و پشتیبانی و رفاهی دانشجویان پایش شده، به برخی از دانشجویان بومی نیز به صورت امانی کامپیوتر و لپ تاپ داده شده است، گفت: پیگیری مسائل آموزشی دانشجویان نابینا و بورسیه ۱۰ دانشجوی متاهل دوره دکتری از سوی خیران به مدت یکسال، از دیگر برنامه‌های اجرا شده در قالب این طرح بود.

انتهای پیام/ت

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.