سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هافینگتن پست بررسی کرد:

چالش‌های پیش روی ترامپ در کمتر از ۱۰۰ روز مانده به انتخابات

در حالیکه کمتر از ۱۰۰ روز تا انتخابات آمریکا باقی‌مانده، رئیس‌جمهور این کشور با چالش‎‌هایی سیاسی بسیاری مواجه شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، نشریه هافینگتن پست در گزارشی نوشت: دونالد ترامپ در حالی که کمتر از ۱۰۰ روز تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر باقی مانده، با دشواری‌های سیاسی مواجه شده است. این در حالی است که شمار زیادی از آمریکایی‌ها می‌گویند این کشور در مقایسه با همه دوران‌های قبلی در دوران ریاست جمهوری ترامپ، در حال حرکت در مسیر اشتباهی است.

بدین ترتیب، رئیس جمهور کنونی آمریکا در شرایط دشواری برای انتخاب مجدد در مقابل جو بایدن نامزد دموکرات‌ها قرار گرفته است.

نظرسنجی‌های جدید آسوشیتدپرس و مرکز تحقیقات امور عمومی نورک نیز نشان می‌دهد میزان تأیید عملکرد ترامپ در ارتباط با همه‌گیری کووید-۱۹ به شدت کاهش یافته و تنها ۳۲ درصد از آمریکایی‌ها از رویکرد او در این باره حمایت می‌کنند. حتی جایگاه ترامپ در بخش اقتصادی طی دو ماه گذشته با کاهش مواجه بوده است.

هافینگتن پست در ادامه نوشت: این مشکلات سیاسی سبب ایجاد یک تغییر ناگهانی در کاخ سفید در فصل تابستان و همچنین در کارزار انتخاباتی ترامپ شد. ترامپ پس از آن که ماه‌ها را صرف کم اهمیت نشان دادن این همه گیری و نادیده گرفتن ظهور مجدد این ویروس در چندین ایالت کرد، همین هفته گذشته هشدار داد احتمالا اوضاع رو به وخامت خواهد گذاشت و بهتر نخواهد شد.

او پس از آن که بار‌ها اهمیت استفاده از ماسک به منظور محدود کردن روند گسترش این ویروس را کاهش داد، اکنون از آمریکایی‌ها می‌خواهد تا از ماسک استفاده کنند. رئیس جمهور آمریکا پس از تأکید در ارتباط با این موضوع که او می‌تواند در ماه اوت یک مجمع حزبی بزرگ را برگزار کند، در نهایت اعلام کرد از تلاش برای برگزاری چنین نشستی دست برداشته است.

چشم‌انداز‌ها درباره انتخاب مجدد ترامپ با شیوه مدیریت کرونا ربط دارد

هافینگتن پست افزود: تغییر رویکرد ناگهانی ترامپ بر واقعیات مرتبط با شرایطی تأکید دارد که او طی سه ماه مانده تا برگزاری انتخابات با آن مواجه است. حتی در حالی که او در تلاش برای متمرکز کردن رقابت خود با بایدن بر سر موضوعات چالش‌زای فرهنگی و ارسال پیام «قانون و نظم» است, اما چشم‌انداز‌ها در ارتباط با انتخاب مجدد ترامپ با شیوه مدیریت همه‌گیری کرونا ربط دارد و این که آیا رأی‌دهندگان بر این باورند که کشورشان تحت رهبری او بار دیگر در مسیر درست قرار خواهد گرفت یا خیر.


بیشتر بخوانید

نظرسنجی ‌ای‌پی و نورک به صورتی واضح نشان‌دهنده چالش‌های پیش روی ترامپ است: از هر ۱۰ آمریکایی هشت نفر می‌گویند این کشور در حال حرکت در مسیری اشتباه است. این رقم بیشتر از هر زمانی در دوران ریاست جمهوری ترامپ است. این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد تنها ۳۸ درصد از آمریکایی می‌گویند اقتصاد ملی در شرایط خوبی قرار دارد. این رقم در ماه ژانویه (دی-بهمن) -قبل از آن که شیوع این همه‌گیری سبب تضعیف بیشتر ابعاد زندگی روزمره شود- ۶۷ درصد بود.

ستاد انتخاباتی بایدن مشتاق است تا ماه‌های پایانی مانده به برگزاری انتخابات بر روی خود ترامپ متمرکز بماند و مطمئن است که معاون رئیس جمهور سابق آمریکا می‌تواند پیروز شود، اگر که این رقابت یک همه‌پرسی در مورد این موضوع باشد که آیا رهبر فعلی در طول چهار سال ریاست جمهوری‌اش موفق بوده است یا خیر.

کیت بدینگفیلد، معاون مدیر ستاد انتخاباتی بایدن، در سخنانی گفت: «مردم از یک دولت دودسته و در هم شکسته که قادر نیست کاری انجام دهد خسته شده اند.»

او همچنین گفت: «در حال حاضر برداشت مردم از ترامپ شامل نوعی آشفتگی سیاسی می‌شود.»

چند ماه گذشته به نفع کارزار انتخاباتی بایدن سپری شده است. او توانست سریعا حزب دموکرات را به روش‌هایی تقویت کند که هیلاری کلینتون، نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶، برای انجامش با دشواری‌هایی مواجه بود. تلاش بایدن برای کسب کمک‌های مالی -که در ابتدا یک نقطه ضعف برای او محسوب می‌شد- افزایش یافته است و این موضوع به ستاد انتخاباتی او اجازه می‌دهد تا زیرساخت‌هایش را تقویت و شروع به سرمایه‌گذاری در ایالت‌های پر چالش همانند تگزاس و جورجیا کند.

بایدن از واکنش‌ها به شیوه مدیریت کرونا از سوی ترامپ نفع می‌برد

بایدن همچنین از واکنش‌های مردم به شیوه مدیریت این همه‌گیری از سوی ترامپ سود برده است. برای مثال، سه آمریکایی از هر چهار آمریکایی از الزام مردم برای استفاده از ماسک در مکان‌های عمومی -که ترامپ در ابتدا آن را رد کرده بود- حمایت می‌کنند.

یک آزمون دیگر در زمینه همه‌گیری برای رئیس جمهور در ماه‌های اوت و سپتامبر (مرداد، شهریور و مهر) خواهد بود، زیرا ترامپ و دولتش به صورتی تهاجمی در تلاش برای جلب نظر مردم برای بازگشایی مدارس هستند. این نظرسنجی نشان داد حدود یک سوم آمریکایی‌ها کاملا با این ایده مخالفند و این در حالی است که حدود نیمی از شهروندان آمریکایی می‌گویند یک سری اصلاحاتی باید در بخش زیرساختی انجام شود.

محدودیت‌هایی که این همه گیری بر توانایی نامزد‌ها برای سفر کردن و برگزاری تجمعات بزرگ گذاشته و این موضوع نیز بیشتر به نفع بایدن شده است. در حالی که تجمعات انتخاباتی ترامپ مملو از جمعیت بود بایدن زیاد در این زمینه مهارت نداشت. او در عوض چند ماه گذشته را صرف سخنرانی برای گروه‌های کوچک از میهمانان دعوت شده و روزنامه‌نگاران در نزدیکی خانه‌اش در دلاور کرد.

در حالی که ترامپ استدلال می‌کند بایدن توان و استقامت لازم برای حضور در یک مبارزه همه جانبه را ندارد, مشاوران بایدن می‌گویند رأی‌دهندگان می‌خواهند که رهبرانشان از همان دستورالعمل‌های بهداشت عمومی پیروی کنند که آن‌ها از دیگران می‌خواهند پیروی کنند.

در همین حال این مشاوران هشدار می‌دهند رقابت بایدن با ترامپ قبل از برگزاری انتخابات تنگاتنگ‌تر خواهد شد.

در مجموع ۳۸ درصد از آمریکایی عملکرد رئیس جمهور خود را در این سمت تأیید می‌کنند. این در حالی است که بیشتر جمهوری‌خواهان (۸۱ درصد)  عملکرد ترامپ را تأیید می‌کنند، اما تنها ۶۸ درصد از جمهوری‌خواهان شیوه مدیریت ترامپ را در ارتباط با همه‌گیری کرونا تأیید می‌کنند.

این در حالی است که ترامپ و مشاورانش نتایج این نظرسنجی‌ها برایشان مهم نیست و آن‌ها در این باره به نتایج نظرسنجی‌ها در سراسر تابستان سال ۲۰۱۶ اشاره می‌کنند که نشان می‌داد کلینتون پیشتاز است، اما در روز برگزاری انتخابات نتیجه دیگری رقم خورد.

انتهای پیام/

 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۶
در انتظار بررسی: ۰
مجید
۱۸:۳۵ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
انتخاب ترامپ در دوره قبل توانست چهره واقعی دولتهای امریکا را نشان بدهد .
به اسم دفاع از حقوق بشر و توسعه و حفظ دمرکراسی مردم کشورهای دیگر را به خاک و خون می کشد .
اما در مقابل حق خواهی مردم خودشان دقیقا عین صدام , قذافی و شاه معدوم عمل می کنند که هم اکنون شاهد ان هستیم .
اما من منتظر انتخابات اتی امریکا هستم , اگر اسم ترامپ از صنذوق بیرون بیاید معلوم حواهید شد که انتخابات امریکا هم فرمایشی است مثل زمان زژیم منفور پهلوی با این فرق که صهیونیستها مجری اصلی ان می باشند .....
ناشناس
۱۷:۵۴ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
ترامپ مو طلایی....
ناشناس
۱۴:۴۶ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
چرا اینقدر انتخابات آمریکا برای مردم و بخصوص دولت مهم است؟
بابا کشور خودمون را دریابید.
ناشناس
۱۴:۴۴ ۰۸ مرداد ۱۳۹۹
درکشور خودمون خبری نیست
ناشناس
۱۴:۳۹ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
ترامپ کاسب هست خیلی راحت تر میشه با دموکرات های روباه معامله کرد !
دشمنی و جنگ با آمریکا بسه
مردم خسته شدند به خدا !
چرا کسی کاری نمی کنه
مجید
۱۸:۳۸ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
امریکا عین سرطانه , تنها راه معالجه اش نابودی کامل ان است . علاجش سخت و دردناک است اما باید بمثل غده سرطانی کلاملا نابود شود .
محمد
۲۲:۴۴ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
حالا دولت گوش به حرف شما گرفت و گفت چشم هرچه شما بگویید درسته،
اما این امریکای کثیف مانع ان میشه
چرا موضوع به این سادگی نمیفهمید که ما ، ایران ، اسلام ، شیعه ، نقطه مقابل امریکا و استکبار هستیم
ما هیچ وجه اشتراکی با هم نداریم
ناشناس
۱۴:۱۶ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
ترامپ ادمکش میخواد دوباره رئیس جمهورشه کیی به این رای میده من نمیدونم
ناشناس
۱۴:۴۶ ۰۸ مرداد ۱۳۹۹
من رای میدم
ناشناس
۱۲:۵۰ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
دمش گرم اینترنت ماهواره ای رایگان فرستاده ایران دیگه از دست این اپراتور ها خسته شدیم دیگه هم نمیتونن قعطش کنن
آدرین
۱۲:۲۷ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
اقتصاد ایران نامرد زد توش. خرابش کرد
ناشناس
۱۴:۳۳ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
بله
ایرانی
۱۲:۱۸ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
ترامپ کاسب است و با کاسب جماعت باید معامله کرد. معامله ای که هم ایران سود کند و هم آمریکا. از برجام هم چون نفع مالی برای آمریکا نداشت، خارج شد. اگر پس از برجام شرکتهای آمریکایی می آمدند و سرمایه گذاری میکردند به نفع هردوی ما بود.
ناشناس
۱۷:۰۸ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
در برجام فقط امریکایی ها واروپایی ها از آن سودبردند آنها درمقابل به هیچکدام از تعهداتشان عمل نکردند وخروج ترامپ از برجام فقط وفقط گرفتن امتیاز بیشتر از ایران است واینکه کاسبی ترامپ فقط یک طرفه غش کردن به نفع خودش است وهیچکونه نفعی برای ما ندارد.
ایرانی
۱۲:۱۸ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
ترامپ کاسب است و با کاسب جماعت باید معامله کرد. معامله ای که هم ایران سود کند و هم آمریکا. از برجام هم چون نفع مالی برای آمریکا نداشت، خارج شد. اگر پس از برجام شرکتهای آمریکایی می آمدند و سرمایه گذاری میکردند به نفع هردوی ما بود.
رضا
۱۱:۵۶ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
دیگه انشاالله ترامپ کاخ سفید نمیبیننه دراین چند روز باقی. یا می میره یا رای نمی اورد به دلم گواهی میشه که خون حاج قاسم گریبانش می گیره
ناشناس
۱۴:۴۹ ۰۸ مرداد ۱۳۹۹
خون حاج قاسم گریبان خودیه رضا نه ترامپ
ناشناس
۱۱:۴۵ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
سلام
تو رو خدا این سایت تون رو درست کنین
شما که مدعی به روز ترین خبرها هستین چطور از وضع سایت خودتون خبر ندارین
خبرها بالا نمیاد یا اینقدر طول میکشه ادم پشیمون میشه
یه ماهه این مشکل هست
از پسش برنمیاین تعطیل کنین اینقدر ادما رو عصبانی نکنین یه شماره تلفن پاسخگوهم ندارین
هیچ خبری هم الحمدالله جرئت نمیکنه نام خبرنگار رو ثبت کنه
ناشناس
۱۳:۰۲ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
دقیقا منم همین مشکلو دارم
عبدالله مشاور
۱۰:۵۹ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
ترامپ احمق دم از نتایج تست هوش برتر خود نسبت به جو بایدن می زند گویا فراموش کرده که اگر هوش ملاک برتری باشد،در همان آمریکا ، میلیون ها نفر باهوش تر از این خبیث ،زندگی می کنند و حتی شاید اگر یک نمونه گیری ساده ی علمی از سطح هوش طرفداران دو حزب دموکرات و جمهوری خواه بشود شاید نتیجه ی سطح هوش دمکرات ها، بسیار بیشتر از جمهوری خواهان باشد و آن به این علت است که تایید شده،کسانی که در مواجهه با مسائل مهم ،برخورد صبورانه تر ، شاداب تر داشنه و از سطح تحمل و وفاداری بیشتر به قراردادها و پیمان های بسته شده،برخوردارند،در سطح هوش اجتماعی بسیار بهتری قرار دارند.
ترامپ ملعون شاید در بعضی وجوه هوش فردی، دارای توانایی باشد لاکن قطعا در زمینه های یازده گانه ی دیگر هوش ،توفیقی به دست نیاورده است. در دیدگاه ائمه ی معصوم ما همچون امام حسین ع که فرموده، پای بندی بر پیمان،جوانمردی است! قطعا ترامپ ، یک ناجوانمرد تلقی شده و فاقد ارزش و شعور لازم یک مرد کامل برای تصدی مسئولیت می باشد. دقت نمایید که امام معصوم و این فرمایش خود، نظر به دین و اعتقادات مذهبی طرف مقابل ندارد بلکه وجه انسانی و جهان شمول مسئله را مطرح فرموده اند. ترامپ خبیث، بدور از هر تعصبی از جانب حقیر در مورد جناح های سیاسی و یا مذهب زدگی،یک موجود تاریخ مصرف گذشته ی فاسد است که وجود او نه تنها برای تمام مردم دنیا ، بلکه برای خود آمریکا و مردمانش نیز بسیار زیان آور و مشکل آفرین است.
ناشناس
۱۴:۴۰ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
مرگ بر امریکا
george floyd
۱۰:۴۹ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
بهتر هست از چالش های زنده ماندن در ایران خبر تهیه کنید
ناشناس
۱۴:۵۲ ۰۸ مرداد ۱۳۹۹
چالشی نی
george floyd
۱۰:۴۹ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
بهتر هست از چالش های زنده ماندن در ایران خبر تهیه کنید
ناشناس
۱۰:۴۵ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
هیچ فرقی برای ما نداره کدومشون رئیس جمهور آمریکا بشه!
سگ زرد برادر شغال است...
ناشناس
۱۴:۴۱ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
سگ زرد برادر شغال نیست
ناشناس
۱۰:۴۵ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
هیچ فرقی برای ما نداره کدومشون رئیس جمهور آمریکا بشه!
سگ زرد برادر شغال است...
ناشناس
۱۰:۳۲ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
کمرمون شکست زیر بار گرونی
ناشناس
۱۰:۲۱ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
ضربه ای که دولت ترامپ به اقتصاد ایران زد معادل ۱۰۰ بمب اتمی و هیدروژنی بود.
عبدالله
۱۰:۵۹ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
یک طرفه قضاوت کردید.ترامپ احمق دم از نتایج تست هوش برتر خود نسبت به جو بایدن می زند گویا فراموش کرده که اگر هوش ملاک برتری باشد،در همان آمریکا ، میلیون ها نفر باهوش تر از این خبیث ،زندگی می کنند و حتی شاید اگر یک نمونه گیری ساده ی علمی از سطح هوش طرفداران دو حزب دموکرات و جمهوری خواه بشود شاید نتیجه ی سطح هوش دمکرات ها، بسیار بیشتر از جمهوری خواهان باشد و آن به این علت است که تایید شده،کسانی که در مواجهه با مسائل مهم ،برخورد صبورانه تر ، شاداب تر داشنه و از سطح تحمل و وفاداری بیشتر به قراردادها و پیمان های بسته شده،برخوردارند،در سطح هوش اجتماعی بسیار بهتری قرار دارند.
ترامپ ملعون شاید در بعضی وجوه هوش فردی، دارای توانایی باشد لاکن قطعا در زمینه های یازده گانه ی دیگر هوش ،توفیقی به دست نیاورده است. در دیدگاه ائمه ی معصوم ما همچون امام حسین ع که فرموده، پای بندی بر پیمان،جوانمردی است! قطعا ترامپ ، یک ناجوانمرد تلقی شده و فاقد ارزش و شعور لازم یک مرد کامل برای تصدی مسئولیت می باشد. دقت نمایید که امام معصوم و این فرمایش خود، نظر به دین و اعتقادات مذهبی طرف مقابل ندارد بلکه وجه انسانی و جهان شمول مسئله را مطرح فرموده اند. ترامپ خبیث، بدور از هر تعصبی از جانب حقیر در مورد جناح های سیاسی و یا مذهب زدگی،یک موجود تاریخ مصرف گذشته ی فاسد است که وجود او نه تنها برای تمام مردم دنیا ، بلکه برای خود آمریکا و مردمانش نیز بسیار زیان آور و مشکل آفرین است.
جیر جیر
۱۱:۲۸ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
خخخ زرشک، بمب اتم و بمب هیدروژنی میدونی چیه؟
ما از داخلی ها ضربه خوردیم
ناشناس
۱۰:۱۹ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
ترامپ رئیس جمهور بعدی آمریکاست برید به دور دوم ترامپ یه فکری کنید‌.
عبدالله مشاور
۱۱:۰۳ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
خیلی زود قضاوت عجولانه کردید! شاهنامه آخرش خوش است!ضمنا شاعر عاقل برای همین مواقع سروده است که؛
اظهار عجز پیش ناکسان ز ابلهی است!
اشک کباب موجب طقیان آتش است!
فعلا که اقتصاد خود آمریکا و بلکه خیلی جاهای دیگه هم حال و روز خوشی ندارد!
جیر جیر
۱۰:۰۳ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
از رئیس جمهور ما کمک بخواه 100 روزه مشکلات رو حل میکنه