او افزود: ذبح دام در منازل و معابر علاوه بر احتمال افزایش شیوع ویروس کرونا، موجب انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام می شود.
کرمی بیان کرد: لاشهی دامها هم یک روز بعد از ذبح و نگهداری در یخچالها برای از بین رفتن بیماریهای موجود در آنها، توزیع میشود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان استان همدان اضافه کرد: زمینه برای خرید تلفنی دام و کد گذاری برای لاشه احشام فراهم شده است.
مدیر کل دامپزشکی استان همدان هم گفت: ۵ کشتارگاه صنعتی در شهرهای همدان، ملایر، نهاوند، کبودرآهنگ و بهار آمادگی لازم را برای ذبح قربانیهای عید فطر دارند.
محمد رضا رسولی ادامه داد: در صورت نگهداری گوشتها بعد از ذبح در یخچال احتمال انتقال بیماریهای مشترک دام و انسان به شدت کاهش می یابد .
انتهای پیام/ا