سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توصیه دانشگاه علوم پزشکی گیلان به شالیکاران برای پیشگیری از کرونا

شالیکاران گیلانی می توانند با رعایت دستورالعمل های بهداشتی اقدام به برداشت برنج کنند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، آبتین حیدرزاده ، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان  بر ضرورت رعایت توصیه‌های بهداشتی از سوی شالیکاران در ایام برداشت برنج برای پیشگیری از انتشار ویروس کرونا تاکید کرد و گفت: هنگام دروی محصول برنج به شیوه سنتی (دستی) به طور طبیعی امکان استفاده از ماسک خیلی محدود است بنابراین اگر افراد در این شرایط فاصله ۲ متری را رعایت کنند، می‌توانند به راحتی کار دروی برنج  را انجام دهند.

او افزود: ضرورت دارد افراد در طول مسیر تا مزرعه اگر از وسیله نقلیه جمعی استفاده می‌کنند حتما از ماسک استفاده کنند و  هنگام صرف نهار و چای به هم نزدیک نشوند و فاصله فیزیکی را رعایت کنند.                       

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان  با بیان اینکه دست‌ها باید به صورت مرتب با آب و صابون شسته شود، تصریح کرد: افراد هنگامی که احساس بیماری دارند، وارد فعالیت کشاورزی نشوند و در صورت برخورداری از علائمی از جمله ضعف و خستگی حتما به اولین خانه بهداشت و مراکز درمانی مراجعه کنند.

گیلان  ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار است و شالیکاران گیلانی سالانه با تولید حدود ۴۰درصد برنج  ، دومین تولید کننده برنج در کشور هستند.

 

انتهای پیام/م.ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.