به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ سالار احمدزاده رئیس هیات پهلوانی و ورزش زورخانهای کرمانشاه درخصوص وضعیت این روزهای کشتی پهلوانی در کرمانشاه، گفت : حدود چند سال پیش و در دوره ریاست قبلی فدراسیون، کشتی پهلوانی که همواره توام و همراه با ورزش زورخانهای بوده، به فدراسیون کشتی واگذار شد.
او گفت : از آنجایی که خانه کشتی پهلوانی در زورخانهها است و نمیشود این دو رشته را از هم جدا کرد تلاشها و پیگیریهای زیادی برای بازپس گیری کشتی پهلوانی از فدراسیون کشتی انجام شد که در نهایت نتیجه داد.
رئیس هیات ورزش زورخانهای کرمانشاه افزود: طی چندسالی که این رشته را از خانوادهاش یعنی ورزش زورخانهای جدا کردند، مورد بی مهریهای زیادی قرار گرفت و ضربه سنگینی به این رشته اصیل وارد شد.
او ادامه داد: حدود هفت ماه پیش بود که دوباره مجوز راه اندازی کشتی پهلوانی را در هیات ورزش زورخانهای گرفتیم و در این مدت تلاشهایی برای احیا آن انجام دادیم و سعی میکنیم تا بی مهریهایی که به این رشته شده را جبران کنیم.
احمد زاده با بیان اینکه یکی دوسالی طول میکشد تا این رشته دوباره در استان جان تازهای بگیرد، افزود: برای رسیدن به این هدف اجرای برنامههای مختلفی را در دستور کار داریم که از جمله آن راه اندازی سالن اختصاصی کشتی پهلوانی در کرمانشاه است.
او نداشتن فضای اختصاصی برای کشتی پهلوانی را یکی از نقصهای این رشته در استان دانست و افزود: هرچند کشتی پهلوانی کرمانشاه پیشکسوتان شاخص و بزرگی در سطح کشور دارد که میتوانیم از تجربیات آنها برای دوباره اوج بخشیدن به این رشته استفاده کنیم، اما نبود سالن اختصاصی کار را برای ما کمی سخت کرده است.
این مسئول گفت: میطلبد به واسطه نزدیکی زیادی که بین کشتی پهلوانی و ورزش زورخانهای وجود دارد، در کنار هر زورخانه یک سالن کشتی پهلوانی هم داشته باشیم، اما شرایط چنین کاری را نداریم.
رئیس هیات ورزش زورخانهای کرمانشاه ادامه داد: قولهایی را از مدیرکل ورزش و جوانان استان گرفتهایم تا آکادمی کشتی پهلوانی استان را راه اندازی میکنیم که امیدواریم این قولها بزودی به نتیجه برسد.
او افزود: البته درحال حاضر کشتی پهلوانی کرمانشاه در کشور صاحب مقام است، اما انتظارهایی که از آن به عنوان استانی که مردمانش به پهلوانی شهره هستند بیش از وضعیت کنونی است که باید برای آن تلاش کنیم .
انتهای پیام/د