سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شامی هویج با یک سس خوشمزه و معطر + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه شامی هویج را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شامی هویج یکی از غذا‌های محلی و خوشمزه شهر اصفهان است. طرز طبخ خاص این غذای محلی به همراه سس خوشمزه و معطر آن است که طعم آن را کاملا متفاوت و خاص خواهد کرد. این غذای سبک و خوشمزه برای تمام مناسبت‌ها و فصل‌های خاص و به خصوص ماه رمضان بسیار عالی  است.

این غذای لذیذ و پرطرفدار اصفهانی، با طعم گوشتی و کمی چرب خود معمولاً با نان و یا همراه برنج نیز سرو می‌شود. می‌توان از غذای شامی هویج به عنوان یک غذای آماده ساندویچی و در حین سفر نیز استفاده کرد و از طعم و مزه خاص آن لذت برد.

البته اکثر افراد بین شامی هویج و کتلت تفاوتی قائل نمی‌شوند. اما باید بگوییم که این تصور کاملاً غلط است. چرا که شامی هویج با گوشت و سیب زمینی تهیه می‌شود، اما کتلت صرفا با سیب زمینی آماده می‌شود. البته دیگر مواد تشکیل دهنده شامی هویج نیز باعث این تفاوت شده اند، مثل هویج، سرکه، نعناع و رب گوجه فرنگی.

 


مواد لازم

گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
هویج متوسط: ۳ عدد
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد
آرد نخودچی: ۱۲۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق سوپخوری
آب: ۲ لیوان
سرکه: ۳ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
نعناع: ۱ قاشق غذاخوری
ادویه جات نمک، فلفل قرمز، دارچین و زردچوبه: به مقدار لازم

مراحل پخت

سیب زمینی ها، هویج و پیاز را پوست کرده و با رنده ریز آماده کنید.

سپس گوشت، تخم مرغ و آرد نخودچی را نیز به درون مواد ریخته و کاملا مخلوط کنید.

ادویه جات را نیز به مواد گوشت اضافه کنید و مواد را با دست به خوبی ورز دهید.

در یک ماهی تابه کمی روغن مایع بریزید و بگذارید داغ شود.

سپس از مایع شامی به اندازه کف دست بردارید و فرم دهید و درون ماهیتابه دو طرفه آن را نیز سرخ کنید.

بعد از اتمام سرخ کردن شامی ها، در یک ظرف دیگر یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید.

بعد از طلایی شدن پیازها، رب گوجه فرنگی و آب را به آن اضافه کنید و سس شامی هویج را آماده کنید.

بعد از به جوش آمدن سس، شکر، نعناع و سرکه را داخل ظرف بریزید و مخلوط کنید.

حالا شامی‌های سرخ شده را داخل ظرف سس بریزید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۰۲ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
اه
کلا با سرخ کردن خوراکی های شیرین مشکل دارم