مظفری با بیان اینکه به زودی رقم صد درصدی طرح نسخه نویسی الکترونیک با تعامل خوب جامعه پزشکی محقق خواهد شدافزود:سامانه الکترونیکی استحقاق سنجی در کلیه بیمارستانهای دانشگاهی در حال انجام است و تا شهریور ماه در بیمارستانهای غیر دانشگاهی مستقر میشود.
او بیان کرد: بیش از ۷۷ هزار پرونده الکترونیک در بیمارستانهای دانشگاهی و در مطبها و مراکز پاراکلینیک یک صد و ۵۵ هزار نسخه الکترونیک صادر شده که رقم قابل توجهی است.
به گفته این مقام مسئول برای کاهش تردد بیمه شدگان روستایی و دارندگان دفترچه بیمه سلامت، دفترچههایی که فاقد اعتبار هستند و نسخه سفید دارند برای یکبار و به مدت ۶ ماه تمدید اعتبار شده اند.
او بیان کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا از اسفندماه تا پایان تیرماه ۲۵۰ میلیارد تومان از سوی سازمان بیمه سلامت به استان تخصیص داده شده است و پرداختهای ما به مراکز دانشگاهی تا ۷۰ درصد خردادماه در بخش غیردانشگاهی تا پایان خرداد تسویه شده است.
مظفری افزود: مددجویان کمیته امداد نیازی به ثبت نام آزمون ارزیابی نداشته است و دفترچههای آنها رایگان است و به مراکز درمانی ابلاغ کردند.
او به هم استانیهای استان توصیه کرد: زدن ماسک و شستشوی دست و فاصله گذاری اجتماعی را برای شکست این ویروس منحوس رعایت کنند چراکه این یک حق شهروندی است و من هم باید ماسک بزنم تا حقوق و سلامتی هم استانی هایمان حفظ شود.
انتهای پیام/ز