به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آبگوشت بامیه از غذاهای محلی و اصیل استان ایلام است که البته شهرت چندانی در سایر مناطق ایران پیدا نکرده است. وجود مواد سالم و ارزش غذایی هر یک باعث مفید و سالم بودن این غذای ایلامی شده است. به گونهای که این غذا برای درمان دیابت و سایر بیماریها نیز بسیار معروف است.
این آبگوشت معمولا با گوشت گوسفندی تهیه میشود و طعم لذیذی دارد. اما مهمترین نکته آن در استفاده از بامیه است. شاید بامیه برای خیلی افراد طعم ناپسندی داشته باشد، اما میتوانید به راحتی طعم آن را جذاب کرده و از استفاده آن لذت ببرید.
بامیه از آن به عنوان «بمب خاصیت» یاد میشود، خطر ابتلا به بسیاری از بیماریها و سرطانها را بیش از آنچه فکرش را بکنید، کاهش میدهد و سیستم ایمنی بدن را قوی میکند، بامیه بهترین داروی قند است، زیرا لوزالمعده را فعال میکند. بامیه میتواند ناراحتیهای روده و معده ازجمله زخم معده را درمان کند و این خوراکی با مزه سبز رنگ با قدرتی که دارد مفاصل را نرم میکند و از رماتیسم و آرتروز جلوگیری میکند.
مواد لازم
بامیه:۳۰۰ گرم
گوشت گوسفندی:۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی متوسط:۲ عدد
پیاز متوسط:۱ عدد
رب گوجه فرنگی:۲ قاشق غذاخوری
آب:۴ لیوان
روغن: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
فلفل قرمز: به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن در قابلمه سرخ کنید.
سپس گوشت را نیز خرد کنید و به همراه نمک، زردچوبه و فلفل به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه مواد را تفت دهید.
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و ۲ یا ۳ دقیقه تفت دهید تا مواد خوشرنگ شوند و رب هم خوب تفت بخورد و از خامی در بیاید.
سپس ۴ لیوان آب جوش را درون قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید. حرارت را کم کنید تا گوشت نیم پز شود.
در یک ماهی تابه دیگر کمی روغن بریزید و بامیهها را به آن اضافه کنید.
حدود ۱۰ دقیقه بامیهها را سرخ کنید تا خامی آن از بین برود.
گوجه فرنگیها را رنده کنید و بعد از حدود یک ساعت به همراه بامیهها به مواد گوشت اضافه کنید.
نیم ساعت اجازه دهید تا مواد قابلمه کاملا بپزد و بامیهها نیز نرم شود.
منبع: غذالند
انتهای پیام/
اینجا تو مشهد که کیلویی۲۵تومنه...ولی ماهم خیلی دوست داریم