سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آبگوشت بامیه بمب خاصیت + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه آبگوشت بامیه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  آبگوشت بامیه از غذا‌های محلی و اصیل استان ایلام  است که البته شهرت چندانی در سایر مناطق ایران پیدا نکرده است. وجود مواد سالم و ارزش غذایی هر یک باعث مفید و سالم بودن این غذای ایلامی شده است. به گونه‌ای که این غذا برای درمان دیابت و سایر بیماری‌ها نیز بسیار معروف است.

این آبگوشت معمولا با گوشت گوسفندی تهیه می‌شود و طعم لذیذی دارد. اما مهمترین نکته آن در استفاده از بامیه است. شاید بامیه برای خیلی افراد طعم ناپسندی داشته باشد، اما می‌توانید به راحتی طعم آن را جذاب کرده و از استفاده آن لذت ببرید.

بامیه از آن به عنوان «بمب خاصیت» یاد می‌شود، خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها و سرطان‌ها را بیش از آنچه فکرش را بکنید، کاهش می‌دهد و سیستم ایمنی بدن را قوی می‌کند، بامیه بهترین داروی قند است، زیرا لوزالمعده را فعال می‌کند. بامیه می‌تواند ناراحتی‌های روده و معده ازجمله زخم معده را درمان کند و این خوراکی با مزه سبز رنگ با قدرتی که دارد مفاصل را نرم می‌کند و از رماتیسم و آرتروز جلوگیری می‌کند.

 

مواد لازم
بامیه:۳۰۰ گرم
گوشت گوسفندی:۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی متوسط:۲ عدد
پیاز متوسط:۱ عدد
رب گوجه فرنگی:۲ قاشق غذاخوری
آب:۴ لیوان
روغن: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
فلفل قرمز: به مقدار لازم


مراحل پخت
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن در قابلمه سرخ کنید.


سپس گوشت را نیز خرد کنید و به همراه نمک، زردچوبه و فلفل به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه مواد را تفت دهید.


در این مرحله رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و ۲ یا ۳ دقیقه تفت دهید تا مواد خوشرنگ شوند و رب هم خوب تفت بخورد و از خامی در بیاید.


سپس ۴ لیوان آب جوش را درون قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید. حرارت را کم کنید تا گوشت نیم پز شود.

در یک ماهی تابه دیگر کمی روغن بریزید و بامیه‌ها را به آن اضافه کنید.


حدود ۱۰ دقیقه بامیه‌ها را سرخ کنید تا خامی آن از بین برود.


گوجه فرنگی‌ها را رنده کنید و بعد از حدود یک ساعت به همراه بامیه‌ها به مواد گوشت اضافه کنید.


نیم ساعت اجازه دهید تا مواد قابلمه کاملا بپزد و بامیه‌ها نیز نرم شود.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
آرزو
۰۱:۴۷ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
بامیه غذای اصیل خوزستانی ها به خصوص مردم عرب زبانه
ناشناس
۱۹:۰۳ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
خوش به حال خوزستانی ها .حتما اونجا قیمتش خوبه چون منبعشه.
اینجا تو مشهد که کیلویی۲۵تومنه...ولی ماهم خیلی دوست داریم
ناشناس
۱۶:۵۱ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
بامیه خورش تش عالی میشه وشوری ترشی اش آبگوشت که خوب نمیشه
کریم لویمی
۱۶:۴۶ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
باسلام و تشکر .خواستم بگم آبگوشت بامیه تو خوزستان که خیلی معروفه عجیبه که به جاهای دیگه ربط دادید.
ناشناس
۱۸:۱۰ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
با اجازه شما بلوچستان معدن بامیه
کویش
۱۴:۲۶ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
سلام آبگوشت بامیه غذای سنتی و اصیل خوزستان است و همه خوزستانی ها از آن استفاده می کنند و بامیه در خوزستان زیاد کشت می‌شود
ایرانی
۱۲:۵۲ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
بادرود خورشت بامیه خوراک خوزستانیهاست دراینجا درهفته2بارخورشت بامیه استفاده میکنن یاباگوشت یابا بادمجان والبته به نظرخودم خورشت بادمجان وبامیه خیلی خوشمزه بویژه با نان تیری محلی
علی سعدی
۰۸:۰۵ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
با سلام خورشت بامیه غذای مخصوص استان خوزستان است چون بامیه اینجا به راحتی کاشته میشه و خیلی غذای خوشمزه ایی هستش