سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آیا غذا پختن با سیب‌زمینی‌های جوانه زده خطری ندارد؟

غذا پختن با پیاز‎های جوانه‌زده توصیه نمی‌شود؛ زیرا در جوانه پیاز مواد سمی وجود دارد که برای سلامتی بسیار مضر است. آیا سیب‌زمینی هم وقتی جوانه می‌زند، خطری برای سلامتی ما دارد؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، غذا‌های بسیاری را می‌شود با ترکیب سیب‌زمینی و مواد خوراکی تهیه کرد. به دلیل مصرف بالای سیب‌زمینی ممکن است ما به صورت عمده این محصول را خریداری و برای مدت زمان طولانی نگه داریم. قبل از هر چیزی باید بدانیم که نباید سیب‌زمینی و پیاز را در یخچال و زیر نور خورشید قرار دهیم. ایده‌آل‌ترین مکان برای این محصولات در داخل کابینت بدون رطوبت است.

آیا می‌شود سیب‌زمینی‌های جوانه‌زده را استفاده کرد؟

به عقیده مرکز سم‌های طبیعی، سیب‌زمینی‌هایی که جوانه می‌زنند را باید دور ریخت. سولانین و کاکونین، دو ماده سمی هستند که در سیب‌زمینی‌های جوانه‌زده یافت می‌شوند. این دو ماده برای سلامتی ما بسیار مضر هستند. همچنین سیب‌زمینی‌های سبز شده (که نور باعث تولید ماده کروفیل در سیب‌زمینی می‌شود و به رنگ سبز در می‌آیند) را باید دور بریزید. البته که ماده کروفیل سمی نیست، ولی این نشان از افزایش فعالیت تولید سم است. سم سیب‌زمینی در پوست و جوانه‌های آن وجود دارد.

این سیب‌زمینی‌های سمی چه ضرری دارند؟

سم‌ِ سیب‌زمینی وقتی وارد بدن ما می‌شوند موجب بیماری‌هایی از جمله بیرون روی، حالت تهوع، تب، سردرد و دل درد می‌شود. برای مطمئن بودن از سلامت سیب‌زمینی‌ها، بهتر است همیشه آن‌ها را پوست بکنیم.

برای جلوگیری از سبز شدن و جوانه زدن سیب‌زمینی‌ها بهتر است به مقدار مصرف خود خریداری کنیم و در جای مناسب نگهداریم.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۰
در انتظار بررسی: ۰
کروناوایروس
۰۵:۴۶ ۱۰ مرداد ۱۳۹۹
خدارو شکر موجب بیماری کرونا نمیشه
ناشناس
۰۰:۰۸ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
خخخ
ناشناس
۱۶:۴۶ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
اطاعات خوبی بود
عشقی
۱۳:۵۹ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
ما‌از‌پیاز‌جوانه‌زده‌استفاده‌کردیم‌.
ولی‌تو‌این‌وضعیت‌بد‌اقتصادی‌یگه‌هیچی‌برامون‌مهم‌نیس‌حالا‌خطر‌داشته‌باشه‌یا‌نه‌مجبوریم‌
کبیری
۱۳:۳۴ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
خوب مگه نمیگین سمش زیرپوستشه و در جوانه شه چرا میگین کل سیب زمینی جوانه زده رو باید دور بریزیم

بگین قسمت جوانه زده و پوستشو دور بریزیم
حسن
۱۲:۵۴ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
اصلاً من خیلی وقته سیب زمینی نخوردم،باورکنید شکلش و فراموش کردم..فقط بذار گیر بیاد،هرچی باشه باید بخوریم.تواین دولت نون گیر اوردن یه معجزه به اندازه زنده کردن مرده ها توسط عیسی مسیح است.یا الله خودت شاهدی
ناشناس
۰۲:۳۷ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
جالب بود ممنون
ناشناس
۰۰:۴۷ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
سلام ولا مشکوکم
ناشناس
۱۷:۴۶ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
خوبه
حمید لاری
۱۳:۵۸ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
مطالب خوبی بود ممنون
باران
۱۳:۱۲ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
سیب زمینی
ناشناس
۱۱:۴۲ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
ما از جوانه پیاز استفاده میکنیم عالی
عبدالرضا غیایی شاملو
۱۱:۱۵ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
این نکات ریز برای سلامتی البته که بسیار هم خوب و آموزنده میباشند، اما یک اشکالی این وسط وجود دارد آنهم اینکه این صحبتها برای کشوری است که مردمش از نظر معیشتی در وضعیت خوب و یا لااقل استانداردی به سر ببرند، نه کشوری که به اذعان دولتش از ۸۰میلیون نفر جمعیتش ۶۰میلیون نفر آن نیازمند یارانه ۵۰هزار تومانی بنام یارانه معیشتی دولت هستند، یاعلی.
ناشناس
۱۶:۴۹ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
دقیقا
حکمت
۰۹:۱۳ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
اصلا پیاز جوانه زده خطرندارن خیلی هم عالیه .من که هزاربارخوردم هیچ خطری ندیدم
ناشناس
۱۷:۳۱ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
الان گرمی نمیفهمی
ناشناس
۰۰:۳۷ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
سیب زمینی سبز باعث تولید اسید معده زیاد میشود
ناشناس
۲۳:۰۰ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
چه بهتر کرونا رو میکشه
مهرداد
۲۳:۲۲ ۰۴ مرداد ۱۳۹۹
بخدا قسم ما همیشه از پیازهای جوانه زده استفاده می‌کنیم و مشکلی نیست
ناشناس
۱۱:۳۰ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
ما هم از هر دوشون استفاده کردیم هنوز سالمیم