سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بریان ماهی خوشمزه و لذیذ + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه بریان ماهی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بریان ماهی یکی از غذا‌های لذیذ استان سیستان و بلوچستان است که با ماهی تن تهیه می‌شود. البته می‌توان برای تهیه این غذا در جایی که ماهی تن پیدا نمی‌شود از تن ماهی مرغوب نیز استفاده کرد.

مواد لازم

ماهی تن: ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
برنج: ۴ پیمانه
گوجه فرنگی: ۴ عدد
روغن مایع: به مقدار لازم
گشنیز: به مقدار لازم
فلفل سبز: به مدار لازم
رب گوجه فرنگی: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم

مراحل پخت

ماهی را در روغن کمی تفت می‌دهیم.

سپس پیاز و گوجه فرنگی، فلفل سبز، سیر و گشنیز را در روغن کمی تفت داده به مدت ۱۰ دقیقه آن‌ها را هم می‌زنیم.

سپس ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم.

ماهی سرخ شده را کف قابلمه می‌گذاریم و سس آماده شده را به آن اضافه می‌کنیم.

در نهایت برنج را آبکش نموده روی آن می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا با حرارت ملایم حدود ۲۰-۳۰ دقیقه پخته شود؛ و برنج دم بکشد.

این غذا را می‌توانید بدون برنج هم سرو کنید ویا در کنار برنج از آن استفاده کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.