سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کوکوی مرغ و قارچ متفاوت و خوشمزه + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوکو مرغ و قارچ یک کوکوی خوشمزه و مقوی  است که از ترکیب قارچ و مرغ می‌توانید آن را تهیه کنید. این غذا علاوه بر طعم فوق العاده‌ای که دارد به راحتی تهیه می‌شود.


مواد لازم

قارچ: ۲۰۰ گرم
سیب زمینی: ۲۰۰ گرم
سینه مرغ: ۲۰۰ گرم
سیر: ۲ حبه
پیاز: ۱ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم

مراحل پخت

ابتدا گوشت مرغ را به صورت آبپز می‌پزیم (برای گرفتن بوی مرغ می‌توانیم از ۱ پیاز یا مقداری زردچوبه استفاده کنیم) و کنار می‌گذاریم.

سپس سیب زمینی‌ها را به صورت آبپز می‌پزیم و پوست می‌گیریم و کنار می‌گذاریم.

در یک تابه مقداری روغن می‌ریزیم.

سپس پیاز و سیر را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم و داخل تابه می‌ریزیم و کمی تفت می‌دهیم.

قارچ‌ها را خرد می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه مواد به خوبی تفت داده شد آن‌ها از روغن خارج می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

یک کاسه بزرگ برای مخلوط کردن مواد کوکو انتخاب می‌کنیم و سیب زمینی را در آن کاملا له می‌کنیم.

سپس مرغ را خرد می‌کنیم و به کاسه اضافه می‌کنیم.

در این مرحله نمک، فلفل سیاه و ادویه‌های مورد نظر خود را به مایه کوکو اضافه می‌کنیم.

در یک ظرف جداگانه تخم مرغ را می‌شکنیم و خوب هم می‌زنیم تا یکدست شوند.

سپس آرد را کم کم به تخم مرغ‌ها اضافه می‌کنیم و مواد را هم می‌زنیم تا مخلوط آرد و تخم مرغ کاملا صاف و یکدست شود و گلوله‌های آرد در آن موجود نباشد.


در این مرحله مخلوط تخم مرغ و آرد را به مایه کوکو اضافه می‌کنیم و خوب مواد را مخلوط می‌کنیم تا مایه‌ای یکدست به دست باید.

در این مرحله باید کوکو را سرخ کنیم. برای این منظور تابه‌ای مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن داخلش می‌ریزیم.

پس از اینکه روغن داغ شد مواد کوکو را به صورت یکجا مانند کوکو سبزی داخل تابه می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا سمت زیرین کوکو سرخ شود. سپس کوکو را برمی گردانیم تا قسمت دیگرش نیز سرخ شود سپس کوکو را سیب زمینی سرخ شده، قارچ کبابی و … تزیین و سرو می‌کنیم.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۳۶ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
بعد قارچ ها رو کی بریزیم؟