سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خورش بوقلمون با طعم زعفران

در گزارش زیر طرز تهیه خورش بوقلمون را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش بوقلمون به دلیل وجود گوشت بوقلمون یکی از مجلسی‌ترین خورش‌های ایرانی است که فقط در مجالس و مهمانی‌های مهم طبخ می‌شود.

مواد  لازم:

گوشت بوقلمون – ۳۰۰ گرم
سیب زمینی - ۲ عدد
پیاز خلال شده - یک عدد
تخمه آفتا‌بگردان – یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون -۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
آب، نمک و زعفران - به میزان لازم

طرز تهیه:

۱- گوشت بوقلمون را به تکه‌های ریز خرد کنید و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار دهید و در یخچال بگذارید.
۲- گوشت‌ها را به همراه پیاز و روغن زیتون روی حرارت ملایم تفت دهید، سپس دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
۳- سیب زمینی را خرد و به همراه تخمه آفتابگردان اضافه کنید.
۴- وقتی گوشت و سیب زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف مد نظر بکشید و در صورت تمایل یک قاشق روغن زیتون روی آن بریزید.
۵- می‌توانید این خوراک را با نان و برنج میل کنید.
خواص گوشت بوقلمون: گوشت بوقلمون انواع گونه‌های ویتامین B از جمله B۶، B۳، B۱ و B۱۲ را داراست که میزان آن ۷/۷ در هر ۱۰۰ گرم است. از این رو برای جلوگیری از افسردگی و بیماری ام اس و از بین بردن کم خونی موثر است. در بوقلمون مقدار زیادی امگا ۳ وجود دارد که باعث باز شدن مجاری عروق بدن‌
می‌شود و پایین آورنده کلسترول است و از مزمن شدن بیماری‌ها جلوگیری می‌کند.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۴۲ ۰۴ مرداد ۱۳۹۹
حالا کلاً تخمه آفتابگردون رو حذف کنیم چی میشه؟