او با بیان اینکه باید شرایط را در استان برای تسهیل ازدواج جوانان فراهم کنیم، عنوان کرد: علاوه بر وامهای مصوب ملی، به دنبال تعریف وامهای جدید قرض الحسنه در استان بوده و همچنین بهترین تسهیلات و شرایط را برای موسسات و خیرینی که در زمینه تامین مسکن جوانان فعالیت میکنند، فراهم میکنیم.
طالبی با اشاره به نادیده گرفته شدن مکانیزمهای سنتی که از گذشته تسهیل کننده ازدواج در جامعه بوده اند، افزود: مؤسسات فعال در حوزه ازدواج، از تمامی ظرفیتها از جمله معتمدین محلی برای ترویج و توسعه این امر استفاده کنند.
استاندار یزد با اشاره به اقدامات و فعالیتهای خوب برخی مؤسسات و تشکلها از جمله شبکه فعالین ازدواج استان یزد، عنوان کرد: بر اساس آمار ارائه شده، فعالیت این تشکلها موجب کاهش آمار طلاق و افزایش ازدواج شده و میتوان با بسط یافتن زمینههای فعالیت این تشکل ها، اثر گذاری بیشتر آنها را فراهم کرد.
او با اشاره به تغییر سبک زندگی به عنوان یکی از علل کاهش آمار ازدواج در کشور، عنوان کرد: باید اهمیت ازدواج برای جوانان و خانوادهها به صورت جدی تبیین شود.
طالبی با بیان اینکه در استان نیازمند کمیتهای تخصصی هستیم که روی موضوع تسهیل شرایط و گسترش ازدواج در استان به صورت مستمر کار کند، افزود: این کمیسیون با شناخت از ظرفیتها پتانسیلهای مختلف استان، در زمینه گسترش امر ازدواج قدم بردارد.
استاندار یزد در پایان با اشاره به مباحث مطرح شده در خصوص افزایش آمار طلاق در استان، عنوان کرد: این افزایش آمار کشوری بوده و از نظر میزان طلاق رتبه بیست و هفتم کشور هستیم.
انتهای پیام/ غ