سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک اسفنجی به روش قنادی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک اسفنجی به روش قنادی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک اسفنجی به روش قنادی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ ۴عدد
آرد ۱۰۰گرم
شکر۱۰۰گرم
بکینگ پودر یک ق م
وانیل
شربت بار یاعسل یک ق غذاخوری.

اول فر را رو روشن کنید روی دمای ۱۶۰ درجه و سینی فر رو طبقه‌ی پایین فر بزارید و اون توری سیمی فر رو طبقه‌ی وسط و کیک رو روی توری سیمی. سینی رو کف فر میزارن، چون حرارت رو پخش میکنه و کیکتون یکنواخت پخته میشه.

دوم کف قالب ۱۵سانت رو کاغذ بندازید.

سوم زرده و سفیده رو از هم جدا کنید و تخم مرغ‌ها باید سرد باشد و ده دقیقه سفیده‌ها رو داخل فریزر بزارید تا کمی یخی بشه و موقع زدن با همزن اب نندازه و بعد سفیده‌ها بریزید داخل همزن و بزنید تا حالت فومی بشه؛ و به صورت بارانی و کم کم شکر دانه ریز را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا فرم بگیره و قله‌ای بشه و بعد به زرد‌ها وانیل و عسل رو اضافه کرده و کمی با قاشق مخلوط کنید و در عرض ۳۰ثانیه به سفیده‌ی در حال همزدن اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید و بعد همزن رو خاموش کنید و آرد و بکینگ پودر رو که از قبل الک کردید.

در سه مرحله به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست بشه بیشتر هم نزنید، چون حالت تسمه‌ای میشه.

درجه‌ی فر ۱۶۰ مدت پخت از ۳۵ دقیقه تا ۱ساعت به فر بستگی داره برای اینکه بفهمید کیک پخته یا نه فقط با دست تست کنید زمانی پخته که با دست رو کیک بزنید کیک به داخل فرو نره وگرنه بیاد بیرون پفش میخوابه.

منبع:ashpazi_ba.ma

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
ستایش
۱۲:۳۷ ۱۹ تير ۱۴۰۱
من نمیدونم چه مدل اردی را استفاده کنم لطفا سریع بگید آرد سفید باید استفاده کنم یادر های نانوایی؟
ناشناس
۱۴:۵۴ ۲۸ بهمن ۱۴۰۰
خیلی خوب
ناشناس
۱۳:۰۸ ۲۷ تير ۱۴۰۰
از کیک پز میشه استفاده کرد؟
ناشناس
۱۱:۳۹ ۰۸ دی ۱۳۹۹
درست کردم خوب شد
ناشناس
۱۶:۰۷ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
سلام میشه بگین آرد و شکر چند قاشق یا چند لیوان میشه
ناشناس
۰۷:۰۱ ۱۳ آبان ۱۳۹۹
لطفا مراحل خامه کشی کیک رو هم میذارید
سعیده
۱۹:۲۵ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
من درست کردم عالی شد ممنون ❤
تمنا
۱۰:۲۵ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
حرارت فربایدپایین وبالاروروشن کنیم
وحید
۰۹:۱۳ ۱۹ آبان ۱۳۹۹
بله هر دو با هم و کیک کف فر باشد حدود 45 دقیقه
نفیسع
۰۰:۴۳ ۰۴ مرداد ۱۳۹۹
میشه لطفا طرز تهیه کیک تو مایکروفر رو هم بگین؟؟ دکمه کانوکشن نداره
نازنین
۱۶:۴۰ ۰۳ مرداد ۱۳۹۹
من دوروست کردم ولی پف نکر ولی خشمزه بود ❤
F
۱۴:۴۳ ۰۳ مرداد ۱۳۹۹
خوب
مریم
۱۳:۴۶ ۰۳ مرداد ۱۳۹۹
شیر نداره تو این کیک میشه بگین لطفا
ناشناس
۲۳:۲۰ ۰۲ مرداد ۱۳۹۹
سلام روغن وشیر نمیخواد
ناشناس
۱۳:۴۱ ۰۳ مرداد ۱۳۹۹
کیک اسفنجی روغن وشیرنمیخواد چون ایناباعث سنگین شدن کیک میشه کیک اسفنجی همنطورکه ازاسمش معلومه بایدخیلییی سبک وپف دارباشه اگربه همین دستورپیختای اسفنجی روغن اضافه کنین اون دیگه اسفنجی نمیشه بهش میگن کیک شیفون اونم برای خانه کشی میشه استفاده کردولی نسبت به کیک اسفنجی بافتش سنگین ترمیشه
علی
۲۳:۲۱ ۰۱ مرداد ۱۳۹۹
باسلام خسته نباشی چرابهش شیریاماست اضافه نمیکنید
ناشناس
۰۰:۱۷ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
نمیدونم
ناشناس
۰۲:۰۶ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
این کیک مخصوص خامه کشی هست و نیاز ب شیرو ماست نداره