سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آمار بالای خودکشی در لرستان و قرار گرفتن در پایلوت پیشگیری

معاون استاندار لرستان گفت: آمار‌ها نشان از بالا بودن خودکشی دارد که باید با اقدامات پیشگیرانه از وقوع این پدیده شوم جلوگیری شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، معاون استاندار لرستان گفت:لرستان با وجود داشتن مردمی دین‌باور، خانواده دوست، خونگرم، عاطفی و بافرهنگ، اما آمار‌ها نشان از بالا بودن خودکشی دارد که باید با اقدامات پیشگیرانه از وقوع این پدیده شوم جلوگیری شود.

محمود ثمینی  امروز در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، خودکشی را یکی از آسیب‌های اجتماعی جبران ناپذیر دانست و اظهارداشت: لرستان با وجود داشتن مردمی دین‌باور، خانواده دوست، خونگرم، عاطفی و بافرهنگ، اما آمار‌ها نشان می‌دهد که آمار‌های خودکشی بالاست که باید با اقدامات پیشگیرانه از وقوع این پدیده شوم جلوگیری به عمل آید.

او افزود: با توجه به اینکه اقشار مختلف می‌توانند در معرض این آسیب باشند جهت پیشگیری از خودکشی باید اقداماتی از جمله اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و آموزش در مناطقی که بیشتر در معرض آسیب هستند انجام گیرد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان عنوان کرد: مطرح شدن مسئله خودکشی در کار گروه اجتماعی و فرهنگی اهمیت این موضوع را می‌رساند از این رو تمامی دستگاه‌های اجرایی استان باید در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.

ثمینی بیان کرد: ما باید برای مسئله خودکشی به دنبال راه حل باشیم و از آنجا که آسیب‌ها به آگاهی یا عدم آگاهی افراد مربوط می‌شود ضرورت دارد از ظرفیت افراد تاثیر گذار از جمله روحانیون، جامعه شناسان و روانشناسان استفاده شود و صدا و سیما نیز در بحث این آسیب‌ها اطلاع رسانی لازم را داشته باشد.

او با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش می‌توانند در بحث اطلاع رسانی و آموزش‌ها کمک موثری داشته باشند گفت: در بحث خودکشی معمولا زنان خانه‌دار به عنوان قشر آسیب‌پذیر بیشتر دیده می‌شوند به همین دلیل آگاهی بخشی، ارتقاء معلومات و آموزش تاب آوری به این قشر جامعه ضرورت دارد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان تاکید کرد: جهاد کشاورزی و اداره دامپزشکی باید بر مراکز توزیع برخی از اقلام و دارو‌ها (قرص برنج و...) نظارت لازم را داشته باشند و لازم است اینگونه محصولات حساب شده و در قالب چهارچوب قانونی توزیع و در دسترس همه افراد قرار نگیرد.

ثمینی با بیان اینکه لرستان در بحث پیشگیری از وقوع خودکشی به عنوان پایلوت قرار گرفته است اظهار داشت: در این راستا باید مطالعات و اقدامات طوری انجام گیرد که برای کشور مثمر ثمر باشد به همین منظور همکاری و انسجام همه دستگاه‌های اجرایی استان ضرورت دارد.

انتهای پیام/ر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.