سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سارای سارماسی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه سارای سارماسی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سارای سارماسی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۱ کیلوگرم شیر
۱ فنجان شکر
۱ فنجان آرد
۱ قاشق غذاخوری کره
۱ بسته وانیل (۵ گرم)
۱.۵ فنجان نارگیل‌

برای مواد میانی:

۱ بسته خامه شیرین
۱.۵ فنجان شیر‌

طرز تهیه:

ابتدا، ما روی یک سینی، نارگیل زیادی را می‌پاشیم. سپس تمام مواد را در قابلمه روی حرارت به جز کره و وانیل ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم تا قوام بیاد و غلیظ شود.

بعد قابلمه رو از روی حرارت برمیداریم، وانیل و کره را اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم (اگر تونستید باهمزن برقی چنددقیقه بزنید تا صاف و یکدست بشه).

آن را به سینی‌ای که یک لایه نارگیل ریخته‌ایم میریزیم و با کفگیر صاف و پهن می‌کنیم. سینی را یک شب در یخچال قرار داده و بعد از یخچال بیرون آورده ابتدا سینی را به صورت طولی به نصف برش می‌دهیم.

سپس آن را به ۱۰ قطعه مساوی به روش عرضی برش می‌دهیم. خامه و ۱.۵لیوان شیر رو مخلوط کرده. یک لایه خامه روی آن میریزیم و پخش میکنیم. هر قسمت رو رول میکنیم. در آخر، سس توت فرنگی را روی آن میریزیم و سرو می‌کنیم.


بیشتر بخوانید



منبع: khaneye deser

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.