محمد اکرم هودیانی مدیر جهاد کشاورزی بمپور در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: گفت: برداشت ماهی درحدود یک سال بعد از رهاسازی لارو انجام میشود.
او با بیان اینکه معمولا در زمان برداشت وزن هر ماهی بین یک تا یک ونیم کیلوگرم است افزود:پیشبینی میشود ۳۵ تن ماهی گرم آبی از منابع آبی شهرستان بمپور برداشت و روانه بازار مصرف شود.
مدیر جهاد کشاورزی بمپور گفت: بیشاز ۶۰ استخر دو منظوره ذخیره آب و ۲ بند خاکی در این شهرستان فعال است.
او با بیان اینکه ماهی رها شده در استخرهای پرورش به صورت رایگان از سوی در اختیار پرورش دهندگان قرار میگیرد گفت: ماهی تولید شده در بمپور علاوهبر مصرف داخلی به سایر نقاط سیستان و بلوچستان نیز ارسال میشود.
هودیانی بیان کرد: تجهیز استخرهای پرورش ماهی به سامانه هواده مهمترین راهکار برای افزایش تولید در واحد سطح، کاهش مخاطرات در طول دوره پرورش و در نتیجه افزایش درآمد قابل ملاحظه پرورش دهندگان است.
انتهای پیام/گ