او با اشاره به اینکه حفظ سلامت نوآموزان اصل اساسی در طرح سنجش سال جاری است، افزود: رعایت کامل موارد بهداشتی و ضدعفونی پایگاهها، افزایش تعداد پایگاه در سطح استان، ایجاد اتاق انتظار، کاهش پذیرش روزانه از ۴۰ نفر به ۲۰ نفر، افزایش ساعت کار پایگاهها از ۴ ساعت به ۵ ساعت، افزایش زمان سنجش از ۱۵ دقیقه به ۳۰ دقیقه، ایجاد درگاه پرداخت الکترونیکی، دو برابر کردن ابزارهای آزماینده تحصیلی و اجرای سنجش پیش دبستانیها از مهر از جمله مواردی است که برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی و رعایت شرایط بهداشتی در پایگاهها در نظر گرفته شده است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان، اظهار داشت: بر اساس مصوبه هیات دولت در سال ۷۵، اساسنامه سازمان و قانون برنامه پنج ساله اجرای طرح سنجش الزامی است.
او عنوان کرد: در سند تحول بنیادین بر ارتقای کیفیت و عدالت تاکید شده است و اجرای این طرح راهی برای کنترل افت تحصیلی و ارتقای کیفیت است.
اسکندری نسب با بیان اینکه در این طرح گروههای هفتگانه دارای نیاز ویژه شناسایی میشوند اظهار داشت: در این طرح نوآموزان با آسیب بینایی، آسیب شنوایی، کم توان ذهنی، جسمی حرکتی، طیف اتیسم، چند معلولیتی و دارای مشکلات ویژه یادگیری شناسایی شده و در مدارس استثنایی و تلفیقی جایدهی میشوند.
او افزود: حفظ و ارتقای سلامت، پیشگیری از بیماری ها، شناسایی میزان شیوع اختلالات، تهیه شناسنامه الکترونیک سلامت، پیشگیری از بروز و تشدید بیماری هاو... از اهداف طرح سنجش است.
او با بیان اینکه شناسایی درست، پوشش حداکثری و مداخله بهنگام و استاندارد منجر به آموزش و پرورش با کیفیت میشود گفت: برای تحقق این هدف اولین گام شناسایی به موقع است که برنامه سنجش چنین رسالتی را بر دوش دارد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان، بیان داست: برنامه سنجش از سال ۷۳ با پوشش ۱.۵ درصدی شروع شد و در سال گذشته ۹۹ درصد نوآموزان بدو ورود به دبستان استان تحت پوشش طرح قرار گرفتند.
اسکندری نسب افزود: از سال ۱۳۹۴ نوآموزان پیش دبستانی نیز تحت پوشش طرح قرار گرفتند و ۵۵ درصد نوآموزان پیش دبستانی استان در سال گذشته مورد ارزیابی قرار گرفته اند.
گفتنی است که با حضور مدیر کل آموزش و پرورش استان و جمعی از مسئولان مراسم افتتاحیه برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان مجتمع ناشنوایان احیا آموزش و پرورش ناحیه یک شهر کرمان برگزار شد.
انتهای پیام/س