سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترشی سالادی با طعمی بی‌نظیر + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه ترشی سالادی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب با طرز تهیه ترشی سالادی آشنا می‌شویم. این ترشی یکی از ترشی‌های خوشمزه و سنتی استان خراسان رضوی است. زمان تهیه مواد لازم برای ترشی ۴۵ دقیقه است و ۱۵ دقیقه زمان برای پخت مواد لازم است.

سبزیجات به کار رفته در این ترشی شامل ساقه کرفس، لوبیا سبز، فلفل دلمه‌ای، هویج، بادمجان، گل کلم، کلم پیچ، سیب ترشی و موسیر است. همان طور که در بخش طرز تهیه ترشی سالادی مشاهده کردید در ابتدا آب همراه سرکه باید جوشانده شود. این کار علاوه بر این که باعث ملایم شدن طعم سرکه خواهد شد باعث می‌شود که ترشی کپک نزند. دقت به این نکته مهم است که مواد موجود در این ترشی بهتر است کمی سفت باشند. چون باعث می‌شود مواد ترشی طعم خوشایندتری پیدا کنند. هم چنین ظاهر آن هم مناسب‌تر خواهد شد.

توجه داشته باشید که سبزیجات موجود در این ترشی متناسب با سلیقه‌ی شما قابل تغییر است.


مواد لازم

سرکه: ۱ لیتر
آب: ۱ لیتر
رب گوجه فرنگی (یا آب گوجه فرنگی): ۱ کیلوگرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
سبزیجات لازم برای ترشی:
ادویه ترشی: به مقدار لازم
کلم پیچ: ۵۰۰ گرم
گل کلم: ۱ کیلوگرم
بادمجان: ۲۵۰ گرم
هویج: ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای: ۲۰۰ گرم (سبز و زرد و قرمز)
سیب زمینی ترشی: ۱۰۰ گرم
موسیر: ۱۰۰ گرم
لوبیا سبز: ۲۵۰ گرم
ساقه کرفس: ۲۰۰ گرم
سبزیجات معطر: در صورت تمایل

مراحل پخت

ابتدا مواد را بشویید و پس از خشک شدن آن‌ها را به صورت نگینی خرد کنید.

سیب ترشی و موسیر را در آب بخیسانید سپس آن‌ها را خرد کنید.

سپس در یک ظرف مناسب مخلوط آب و سرکه را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

پس از آن نمک و ادویه و فلفل را به مواد اضافه کنید.

پس از افزودن ادویه، رب گوجه فرنگی را به آن بیافزایید و اجازه دهید تا رب گوجه فرنگی در مخلوط آب و سرکه حل شود.

پس از یک یا دو بار جوش زدن سبزیجات خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۳ یا نهایتا ۴ دقیقه اجازه دهید روی حرارت ملایم جوش بیاید.

مواد را از روی حرارت برداشته و پس از آن که کاملا سرد شد آن را داخل شیشه بریزید.

بهتر است شیشه ترشی را در محل خنک یا یخچال قرار دهید.

پس از یک هفته ترشی شما آماده است.

اگر می‌خواهید ترشی را زودتر مصرف کنید زمان پخت سبزیجات را بیشتر کنید.


بیشتر بخوانید

منبع:  غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.