سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه گیپور خوراکی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه گیپور خوراکی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تا حالا گیپور خوراکی درست کردید؟ از چه رسپی‌ای استفاده کردید؟ آیا از نتیجه راضی بودید؟ گیپورتون راحت از مولد جدا شد یا سریع پاره شد؟

گیپور یکی از تزیٔینات مدرن پرطرفدار هست که شما به کمک اون میتونید جلوه‌ی فوق العاده زیبایی به کیک هاتون بدید. مخصوصا به کیک‌هایی که واسه عروسی، عقد، سالگرد ازدواج و اینجور مراسما سفارش میگیرید.

پودر گیپور به صورت آماده توی لوازم قنادیا هست، ولی خب، چون قیمتش یکم بالاست خیلیا طرفش نمیرن. با این دستور میتونید با هزینه‌ی کم یه گیپور فوق العاده داشته باشید.

موادلازم:

۱/۳ پ آب جوش
۱/۴ ق چ گلوکز مایع
۱ ق غ پودر تایلوس
۱ ق غ نشاسته ذرت
۱/۲ ق غ پودر قند
۲ ق غ آب
رنگ ژله‌ای خوراکی

روش دوم:

آب مقطر: نصف پیمانه
ثعلب: ۱ قاشق غذاخوری
پودر قند: ۱ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
گلوکز یا شربت ذرت:یک چهارم ق غ
گلیسرین خوراکی: ۷گرم
رنگ خوراکی در صورت تمایل یک قطره

طرز تهیه:

آب را به پودر ثعلب اضافه کرده و اجازه بدید تا حجمش دوبرابر بشه. بعد با همزن یا قاشق مخلوط کرده تا کاملا یکدست شود. (خیلی باید هم بزنید) بعد بقیه مواد رو اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا یکدست بشه. در آخر اگر میخواستید گیپورتون رنگی باشه رنگ ژله‌ای اضافه کنید و هم بزنید.

نکته ها:

۱-  باید خیلی هم بزنید تا یکدست بشه (حدود ربع ساعت)
۲- گیپور رو هم روی خامه و هم روی فوندانت میتونید استفاده کنید.
۳- برای چسبوندن روی خامه از گیپور‌های ظریف استفاده کنید و با دست بچسبونید. (گیپور باید کاملا خشک باشه و در مرحله‌ی آخر چسبونده بشه و زیاد هم توی محیط نمونه)

۴- برای چسبوندن روی فوندانت، سطح فوندانت را کمی با فرچه مرطوب کنید بعدگیپور رو با فشار آرام دست بهش بچسبونید.

۵- حتما حتما از پیمانه و قاشق‌های استاندارد شیرینی پزی استفاده کنید.


بیشتر بخوانید


منبع: zendegi magg

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.