سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تحقق امنیت غذایی در آذربایجان‌شرقی نیازمند هماهنگی بین‌بخشی است

رییس دانشگاه علوم پزشکی مرکز آذربایجان‌شرقی گفت: تحقق کامل امنیت غذایی در جامعه نیازمند هماهنگی بین‌بخشی است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز، صومی رییس دانشگاه علوم پزشکی مرکز آذربایجان‌شرقی روز دوشنبه در جلسه کمیته استانی صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی، با تاکید بر اهمیت برگزاری منظم و مستمر جلسات این کمیته،گفت: جلسات کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی طبق تفاهم نامه فیمابین دادستانی و دستگاه‌های مرتبط با محوریت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار می‌شود.

او با اشاره به اهمیت موضوع دفاع از حقوق مردم در سلامتی و امنیت غذایی،گفت: سلامت مردم مقوله‌ای است که هماهنگی‌های بین بخشی دستگاه‌های ذیربط را می‌طلبد و حمایت و پشتیبانی سایر دستگاه‌های دولتی و غیردولتی نیز در پیشبرد اهداف این کمیته موثر خواهد بود.

صومی افزود: کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی طبق تفاهم نامه چندجانبه دادستانی کل کشور و دستگاه‌های مختلف مرتبط با مسئولیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به تبع آن دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌ها به منظور رفع نواقص اجرایی و رعایت قوانین مقررات، ضوابط و استاندارد‌های تعریف شده برای تحقق اهداف سلامت تشکیل شده است.

او گفت: مشکلات سلامت و امنیت غذایی استان با مطرح شدن در کمیته یاد شده و با استفاده از اهرم اجرایی دادستانی و با حکم قضایی برای دفاع از حقوق عامه مردم حل شوند.

پیش از این اسکندری مدیر پروژه امنیت غذایی آذربایجان‌شرقی با اعلام خبر الحاق شهرستان‌های هوراند و مرند به طرح امنیت غذایی گفته بود: این طرح در ۱۳ شهرستان استان در حال اجراست.

اسکندری افزود: از اجرای این طرح در هشترود چهار سال سپری شده و در این مدت موفقیت‌های بسیار خوبی در ایجاد تنوع در ارقام گندم، جو، نخود، حبوبات و محصولات علوفه‌ای به دست آمده است.

او گفت: در طرح امنیت غذایی هشترود بیش از ۲۶ لاین رقم گندم، ۳۶ لاین نخود و هشت لاین جو کشت می‌شود.

اسکندری هدف از اجرای طرح امنیت غذایی را تنوع بخشی به محصولات دیم، تناوب و حفظ سلامت و رطوبت خاک و توسعه کشاورزی حفاظتی عنوان و افزود: تغییر سیستم کشت به روش حفاظتی از مهمترین دستاورد‌های طرح امنیت غذایی است که در این روش شخم زدن زمین حذف، مواد عالی خاک و تنوع گیاهی بیشتر، خاک‌ورزی کم می شود.

مدیر پروژه امنیت غذایی استان با اشاره به اینکه باید از این فرصت و ظرفیت در جهت آموزش کارشناسان و کشاورزان و معرفی بذر‌های مناسب به کشاورزان بهره گرفت،گفت: اجرای طرح امنیت غذایی یک فرصت برای توسعه زراعت دیم است که باید از آن به بهترین شکل ممکن استفاده شود.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.